Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product

Κοινωνική Δράση

Συμβουλευτικοί Σταθμοί

Συμβουλευτικοί Σταθμοι

Συμβουλευτικός Σταθμός Διατροφής

Ο συμβουλευτικός σταθμός διατροφής απευθύνεται στα μέλη μας που έχουν ανάγκη συμβουλής σε θέματα δια τροφής και διαιτολογίας. Σκοπός του σταθμού είναι η συμβουλευτική καθοδήγηση και οι πρακτικές οδηγίες διατροφής & διαιτολογίας με στόχο την ενημέρωση για τις διατροφικές συνήθειες και την βελτίωση του διατροφικού προφίλ.

Ο σταθμός θα στηρίζει τις ανάγκες των μελών αλλά και των δράσεων που λαμβάνουν χώρα στην ΧΑΝ όπως πχ (παιδικός σταθμός, γυμναζόμενοι, αθλητικές ομάδες, κατασκηνώσεις, επιμορφωτικά προγράμματα και προγράμματα κοινωνικής προσφοράς κα).

Τα θέματα που θα συμβουλεύει θα καλύπτουν όλο το φάσμα της επιστήμης της διατροφής όπως πχ (παθολογικές καταστάσεις, εγκυμοσύνη, θηλασμός, παιδική διατροφή, αθλητισμός και διατροφή, τρόφιμα κα).

Σε όλα ανεξαιρέτως τα μέλη θα τους δίνεται ενημέρωση σε σχέση με την αξιολόγηση του σωματικού βάρους και της σύστασης σώματος ή της προόδου ανάπτυξης αν πρόκειται για παιδιά και εφήβους.

Σημειώνεται ότι δεν θα σχεδιάζετε διαιτολόγιο για τα ενδιαφερόμενα μέλη και η συμβουλευτική στήριξη θα υπάρχει σε επίπεδο ενημέρωσης και οδηγιών.

Ο συμβουλευτικός σταθμός πραγματοποιείται και θα εποπτεύεται σε συνεργασία με το διαιτολογικό γραφείο του κ. Βαμβάκη Αναστάσιου από την κα. Ευθυμιάδου Μαρία.

Συνάντηση στη ΧΑΝΘ,κατόπιν ραντεβού.Πέμπτη 9.30 – 11.30 στη ΧΑΝΘ.

Απαιτείται μόνο η ετήσια εγγραφή μέλους στη ΧΑΝΘ  €12

Συμβουλευτικός Σταθμός Ψυχικής Υγείας

Το πρόγραμμα του Συμβουλευτικός Σταθμό Ψυχικής Υγείας στοχεύει στην πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν τους γονείς και τα παιδιά και απευθύνεται σεΓονείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα παιδιά τους.

Παιδιά ή έφηβοι με υποκειμενικά ενοχλήματα ή με προβλήματα συμπεριφοράς στο σπίτι η το σχολείο

Παιδιά ή έφηβοι που αντιμετωπίζουν ψυχικό πρόβλημα (φοβίες,άγχος κλπ)

Μέλη του προσωπικού που χρειάζονται συμβουλευτική βοήθειας για προβλήματα με τα παιδιά στον εργασιακό τους χώρο.

Σε συνεργασία με το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κεντρικού Τομέα Θεσσαλονίκης

Συνάντηση στη ΧΑΝΘ, κατόπιν ραντεβού. Παρασκευή 9:30- 11:30 στη ΧΑΝΘ.

Απαιτείται μόνο η ετήσια εγγραφή μέλους στη ΧΑΝΘ  €12

Στη ΧΑΝΘ διοργανώνονται με επιτυχία Συμβουλευτικός Σταθμός Ψυχικής Υγείας καθώς και Δωρεάν ομιλίες Ψυχοεκπαίδευσης. 'Εμπειροι εισηγητές συντονίζουν τις ομάδες των συμμετοχόντων στα προγράμματα που αναπτύσσονται στη διάρκεια της χρονιάς.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Έργο της ΧΑΝΘ;

Share This