fbpx
Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product

Αναχωρήσεις - Επισκεπτήρια 2020

Αναχωρήσεις Χαλκιδικής

Αγαπητοί γονείς,

Η αναχώρηση των κατασκηνωτών της Χαλκιδικής θα γίνει, χωρίς άλλη ειδοποίηση, από το Εμπορικό Κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο parking λεωφορείων Ρ3 (όπισθεν κτιρίου).

 • Για το Super Camp στις 16 Ιουνίου ημέρα Τρίτη ώρα 16.00 ακριβώς
 • Για την Α’ περίοδο στις 23 Ιουνίου ημέρα Τρίτη ώρα 16.00 ακριβώς
 • Για την Β’ περίοδο στις 15  Ιουλίου ημέρα Τετάρτη ώρα 16.00 ακριβώς
 • Για την Γ’ περίοδο στις 06 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη ώρα 16.00 ακριβώς

Παρακαλούμε όλα τα παιδιά να βρίσκονται στον τόπο αναχώρησης μισή ώρα πριν.
Αν θέλετε να φέρετε το παιδί σας στην κατασκήνωση με δικό σας μεταφορικό μέσο, οι ώρες αφίξεων είναι μόνο 15.00-16.30 και εφόσον το έχετε δηλώσει στο γραφείο κατασκηνώσεων, το αργότερο 15 ημέρες νωρίτερα.

Η επιστροφή των κατασκηνωτών θα γίνει, στο Εμπορικό Κέντρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο parking λεωφορείων Ρ3 (όπισθεν κτιρίου).

 • Για το Super Camp στις 23 Ιουνίου ημέρα Τρίτη ώρα 14:00 περίπου
 • Για την Α’ περίοδο στις 15 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη ώρα 14:00 περίπου
 • Για την Β’ περίοδο στις 06 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη ώρα 14:00 περίπου
 • Για την Γ΄ περίοδο (μέσω ΟΑΕΔ) 20 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη ώρα 14:00 περίπου
 • Για την Γ’ περίοδο στις 28 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή ώρα 14:00 περίπου
 • Η επιστροφή των κατασκηνωτών για το πρόγραμμα με Διαβήτη θα γίνει, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (κάτω πλευρά), οδός Μαν. Ανδρόνικου 6, στις 15 Αυγούστου ημέρα Σάββατο ώρα 16:30 περίπου.

Αν θέλετε να παραλάβετε τα παιδιά σας από την κατασκήνωση, θα πρέπει να το δηλώσετε στη γραμματεία της κατασκήνωσης κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου. Οι ώρες αναχώρησης είναι μόνο 09:00-10:30 το πρωί την τελευταία μέρα της περιόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι η εξόφληση του συνόλου του κόστους συμμετοχής πρέπει να τακτοποιηθεί έγκαιρα (30 ημέρες πριν την αναχώρηση).

Σε περίπτωση ακύρωσης θέσης, μέχρι και 30 ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου το ποσό που έχει καταβληθεί επιστρέφεται. Τις τελευταίες 30 μέρες πριν την έναρξη της περιόδου, η ακύρωση θέσης συνεπάγεται παρακράτηση 250 €. Το ποσό συμμετοχής δεν επιστρέφεται αν υπάρξει ακύρωση θέσης ή αποχώρηση κατασκηνωτή από την κατασκήνωση μετά την έναρξη της περιόδου.

Το ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ πρέπει να επιστραφεί συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο από το γιατρό, με σαφείς πληροφορίες για το αντιτετανικό εμβόλιο το οποίο είναι υποχρεωτικό, την ομάδα αίματος και το ΑΜΚΑ του παιδιού.

Η εξόφληση και η κατάθεση του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ γίνονται συγχρόνως στο ταμείο της ΧΑΝΘ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή τις ώρες 08.00-21.00 και Σάββατο και Κυριακή 08:00-14:00.

Εάν το ιατρικό δελτίο που σας δώσαμε έχει χαθεί μπορείτε να παραλάβετε νέο από τις Πληροφορίες της Χ.Α.Ν.Θ. ή να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα μας.

Παράλληλα το έντυπο «Γράμμα στον αρχηγό μου» συμπληρωμένο από το παιδί, παραδίδεται στη Χ.Α.Ν.Θ.

Όσοι συμμετέχετε μέσω ασφαλιστικών ταμείων ή ΟΑΕΔ παρακαλώ παραδώστε τα απαραίτητα έγγραφα στο γραφείο κατασκηνώσεων αμέσως μόλις τα έχετε στα χέρια σας.

*Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας παρακαλούμε ενημερώστε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail άμεσα.

Οι ημέρες επίσκεψης των γονέων στην κατασκήνωση είναι οι παρακάτω:

 • Για την Α’ περίοδο την Κυριακή 05 Ιουλίου.
 • Για την Β’ περίοδο την Κυριακή 26 Ιουλίου.
 • Για την Γ’ περίοδο την Κυριακή 16 Αυγούστου.

Η ώρα της επίσκεψης είναι από τις 10.00 μέχρι τις 13:30. Παρακαλούμε μην προσπαθήσετε να επισκεφθείτε το παιδί άλλες μέρες και ώρες, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος, οπότε και πρέπει να έχετε ήδη συνεννοηθεί με τη Διεύθυνση της κατασκήνωσης. Δεν επιτρέπονται οι προσωρινές αναχωρήσεις κατασκηνωτών, ούτε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, ούτε οποιαδήποτε άλλη ημέρα. Οι κανονισμοί του ΕΦΚΑ είναι αυστηροί και ενδέχεται μη κάλυψη των τροφείων που συνεπάγεται δική σας επιβάρυνση.

Γενέθλια κατασκηνωτών: Αν επιθυμείτε την παραγγελία τούρτας γενεθλίων του παιδιού σας παρακαλούμε δηλώστε το 30 ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου. Το κόστος είναι 15 ευρώ.

Παρακαλούμε, μη στέλνετε στα παιδιά γλυκά ή άλλα τρόφιμα γιατί χαλούν εύκολα από την υψηλή θερμοκρασία.

Τα τηλεφωνήματα προς τα παιδιά έχουν αρνητική επίδραση τόσο στα ίδια όσο και στη λειτουργία της κατασκήνωσης. Οπωσδήποτε καταλαβαίνουμε την ανησυχία σας για το πως περνάει το παιδί σας, αλλά να είστε σίγουροι ότι αν υπάρχει κάποια ανάγκη ή σοβαρός λόγος, εμείς θα σας τηλεφωνήσουμε πρώτοι.

Παρακαλούμε θερμά αφήστε τα κινητά τηλέφωνα των παιδιών σας στο σπίτι. Σε αντίθετη περίπτωση, όλα τα κινητά τηλέφωνα θα παραδίδονται στη Διεύθυνση και θα φυλάσσονται μέχρι την αναχώρηση των παιδιών σας. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή ανησυχίας για το παιδί σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αρχηγό της σκηνής, τους υπεύθυνους των κατασκηνωτών (χωριάτες), ή ακόμα και τον διευθυντή. Παρακαλούμε τηλεφωνήστε ΜΟΝΟ στο 23750 31236 από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και αφήστε ένα μήνυμα. Μόλις βρούμε λίγο χρόνο θα σας τηλεφωνήσουμε πίσω.

Μπορείτε να στέλνετε όσα γράμματα θέλετε στα παιδιά σας μέσω του ταχυδρομείου, καθώς και e-mail στο ycamphalk@ymca.gr το οποίο θα τυπώνουμε και θα παραδίδουμε, χωρίς όμως να μπορούν να σας απαντήσουν πίσω μέσω e-mail.  Επειδή κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί προβλήματα με τον φορέα “Yahoo“, παρακαλούμε επιλέξτε κάποιο άλλο mail αποστολής.

Η παρουσία μιας μεγάλης ομάδας φίλων ή συμμαθητών μέσα στην ευρύτερη ομάδα της σκηνής δημιουργεί μέχρι και αποχωρήσεις κατασκηνωτών που αισθάνονται ότι δεν εντάσσονται στο σύνολο της ομάδας. Για το λόγο αυτό, θα γίνονται δεκτές επιθυμίες MONO ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΕΣ για τοποθέτηση στην ίδια σκηνή και το ανώτερο μέχρι τρεις. Παρακαλούμε προμηθευτείτε το σχετικό έντυπο επιθυμιών από το γραφείο κατασκηνώσεων.  Τέλος καταθέστε το στο γραφείο κατασκηνώσεων υπογεγραμμένο και από τους τρεις γονείς το αργότερο 30 ημέρες πριν την αναχώρηση των κατασκηνωτών.

Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο υποσέλιδο «Πληροφορίες για τους γονείς». Παραμένουμε στη διάθεσή σας στο γραφείο κατασκηνώσεων της Χ.Α.Ν.Θ. ώρες 9.00-17.00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής και στο camps@ymca.gr.

Αναχωρήσεις Νυμφαίου

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πληροφοριακό έντυπο με τις αναχωρήσεις του Νυμφαίου.

Σκοπός μας στις κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ. είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Παιδικές Κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ;

Share This