fbpx
Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product

Στη Χ.Α.Ν.Θ. με ασφάλεια

Επισκεπτήριο 2020

ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σε λίγες μέρες φτάνει το επισκεπτήριο στην Κατασκήνωση του Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής. Τα παιδιά σας με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουν για να σας μυήσουν για λίγες ώρες στον Κατασκηνωτικό τρόπο ζωής. Θα θέλουν να σας δείξουν τις σκηνές τους, τα γήπεδα, την τραπεζαρία, τη θάλασσα, το θεατράκι, την καντίνα και φυσικά τους καινούργιους τους φίλους! Θα θέλουν να σας γνωρίσουν τον αρχηγό και τον υπαρχηγό τους.

Ίσως κάποια παιδιά συγκινηθούν γιατί έχουν καιρό να σας δουν και ίσως γιατί φεύγουν πρώτη φορά από το σπίτι.

Η Κατασκήνωση και η ομαδική ζωή δίνει την ευκαιρία σε ένα παιδί να γίνει πιο δυνατός χαρακτήρας, να κοινωνικοποιηθεί, να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να κάνει φιλίες που κρατούν για πάντα.

Η ΧΑΝ δίνει τη δυνατότητα σε ένα παιδί να μεγαλώσει με αξίες και να αναπτύξει μια δυνατή και ολοκληρωμένη προσωπικότητα καθώς θα εξελίσσεται από κατασκηνωτής σε υπαρχηγός, αρχηγός και αργότερα μέλος του προσωπικού. Ο Εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής και επάνω σε αυτόν στηρίζεται όλη η φιλοσοφία μας για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, χρήσιμοι για την κοινωνία.
Για όλα αυτά επιθυμούμε να αφήσετε τα παιδιά σας να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους στην Κατασκήνωση. Μην λυγίσετε σε τυχόν πίεση που μπορεί να ασκήσουν προς τα εσάς για να εγκαταλείψουν την περίοδο. Μην ξεχνάτε ότι εφόσον αποχωρήσουν δεν θα έχει ολοκληρωθεί η προσπάθεια που κάνετε τόσο εσείς όσο και εμείς.

Τ…………………  θα ξεκινήσει στις …………………….. Πριν φτάσετε στην αμπάρα, θα παρκάρετε το αυτοκίνητο σας και θα κατηφορίσετε με τα πόδια προς την είσοδο της κατασκήνωσης. Τα κορίτσια θα σας περιμένουν στην τραπεζαρία και τα αγόρια στο θεατράκι.

Αν κάποιος ηλικιωμένος ή τραυματίας χρειάζεται μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει το λεωφορειάκι της Κατασκήνωσης που θα σας βοηθήσει από την αμπάρα προς τη βρύση της τραπεζαρίας και αντίστροφα

Όσοι από εσάς θέλετε να κάνετε μπάνιο στην παραλία μας να ξέρετε ότι μπορείτε αρκεί να έχετε μαζί σας μαγιό και πετσέτα.

Αν χρειάζεστε να αγοράσετε κάτι η καντίνα μας θα είναι ανοιχτή όπως επίσης και το ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ SHOP που διαθέτει μπλούζες της κατασκήνωσης, φούτερ και αναμνηστικά δωράκια ΧΑΝΘ.

Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στο χώρο της κλειστής τραπεζαρίας.

Μπορείτε να πάρετε τα άπλυτα των παιδιών και να φέρετε καθαρά, αλλά σας παρακαλούμε μην τακτοποιείτε, μη στρώνετε σεντόνια, μην τους βάζετε με το ζόρι κάτω από το ντους, θέλουμε οι κατασκηνωτές να μαθαίνουν να τα κάνουν μόνοι τους.

Για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα παρακαλούμε επισκεφτείτε το ιατρείο μας, όπου θα βρίσκεται το ιατρικό προσωπικό για να σας ενημερώσει.

Στον τομέα της ψυχαγωγίας, ειδικά για την Κυριακή, ετοιμάζουμε παιχνίδια για να περάσετε καλά εσείς και όλη η οικογένεια.

Παίξτε μαζί μας, γελάστε, κολυμπήστε, κεραστείτε, χαρείτε ένα μοναδικό τοπίο το οποίο λειτουργεί εδώ και 48 χρόνια και προσφέρει στα παιδιά θετική ενέργεια και ψυχική δύναμη για μια ζωή.

Οι Αρχηγοί και το Προσωπικό της Κατασκήνωσης θα είμαστε εδώ για να συζητήσουμε για ότι θέλετε σχετικά με τα παιδιά σας και να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την άποψή σας σχετικά με τη διαμονή του παιδιού στην Κατασκήνωση

Αν έρχεστε στην Κατασκήνωση μέσω του ασφαλιστικού σας ταμείου, παρακαλούμε περάστε από την τραπεζαρία, ώστε να υπογράψετε την υπεύθυνη δήλωση αποχώρησης και τη συνολική λίστα. Δηλώστε μας επίσης αν στο τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου το παιδί θα αποχωρήσει από την κατασκήνωση με ιδιωτικό μέσο.

Σας περιμένουμε με χαρά και πολλά τζιζ μπουμ!!!

Με κατασκηνωτικούς χαιρετισμούς!
Η Διεύθυνση και το Προσωπικό
της Κατασκήνωσης Χαλκιδικής

Σκοπός μας στις κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ. είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Παιδικές Κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ;

Share This