Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product

Στη Χ.Α.Ν.Θ. με ασφάλεια

Παράρτημα Ασβεστοχωρίου

 

Έναρξη προγραμμάτων Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Ελάτε την εβδομάδα 31 Αυγούστου με 4 Σεπτεμβρίου να δοκιμάσετε τα προγράμματά μας

επειδή οι καιροί…το επιβάλουν,

τηλεφωνήστε μας για να κλείσετε ραντεβού:

2310|357171

2310|357800

#Ξεκινάμε_με_ασφάλεια #Ξεκινάμε_στη_ΧΑΝΘ

 

Χ.Α.Ν.Θ. Παράρτημα Ασβεστοχωρίου – η οικογενειακή σας Χ.Α.Ν. συνεχίζει και φέτος τις δράσεις της διατηρώντας το αίσθημα ευθύνης, το όραμα και τις αρχές που φέρει το όνομα της Χ.Α.Ν. προς όλους μας, γονείς, παιδιά, συντοπίτες, συνεργάτες, μέλη.

Ξεκινάμε δυναμικά από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου! Δάσκαλοι, προπονητές, και οι άνθρωποι της Χ.Α.Ν. θα σας περιμένουν όχι μόνο να δοκιμάσετε τα προγράμματά μας, αλλά και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Η Χ.Α.Ν. Ασβεστοχωρίου προσφέρει αθλητικές/γυμναστικές δραστηριότητες – μπαλέτο για τις μικρές σας πριγκίπισσες, ρυθμική και ακροβατική για τους πιο τολμηρούς, ξιφασκία για τους ρομαντικούς, μοντέρνο χορό για όσους και όσες ξεφεύγουν από τα δεδομένα, yoga, pilates, aerial dance, για εκείνους- παιδιά ή ενήλικες που δοκιμάζουν, αλλά και ακαδημίες Tae Kwon Do, Judo, Ping-Pong, για τους πιο κλασικούς.

Στις δημιουργικές μας δραστηριότητες, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζωγραφική, κατασκευές, χαρτοκοπτική, θεατρικό εργαστήρι, εργαστήρια φιλαναγνωσίας και δημιουργικής γραφής, πλεκτική, μακραμέ, υφαντική, και πολλά άλλα.

Δυναμικά συνεχίζει η εκμάθηση μουσικής σε παιδιά και ενήλικες, με ατομικά μαθήματα και ομαδικές δράσεις, εντάσσοντας σε αυτά όλο και περισσότερες επιλογές μουσικών οργάνων και ειδών. Πιάνο, φλάουτο, βιολί για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής, μπουζούκι και μοντέρνο τραγούδι για εκείνους που θέλουν να είναι η ψυχή της παρέας, κιθάρα για όσους δεν έχουν αποφασίσει πιο στυλ μουσικής θα τους απορροφήσει, drums, ηλεκτρικά όργανα για τους πιο rock, σαξόφωνο για τους Jazz.

Από φέτος …

στις δημιουργικές μας δραστηριότητες εντάσσεται η δυνατότητα μελέτης με παρουσία και βοήθεια παιδαγωγού, των σχολικών καθηκόντων  από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 13:30 έως τις 16:30.

και μην ξεχνάτε τις ημέρες που το σχολείο είναι εκτάκτως κλειστό, τις ημέρες των σχολικών εορτών, απεργιών και συνελεύσεων δασκάλων, εμείς είμαστε εδώ για τα παιδιά σας.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με κέφι αμείωτο και εμπειρία που προστίθεται χρόνο με το χρόνο.

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά, και ευθύνη, για να ξεκινήσουμε και να περάσουμε μαζί και αυτόν το χειμώνα, τηρώντας πάντοτε τα απαιτούμενα και επιβαλλόμενα μέτρα ασφάλειας για εσάς και τα παιδιά σας.

Καλή χρονιά από τους ανθρώπους της Χ.Α.Ν. Ασβεστοχωρίου!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παράρτημα Ασβεστοχωρίου;

Share This