Επιλογή Σελίδας

Παράρτημα Ασβεστοχωρίου

 

Έναρξη προγραμμάτων Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

 

 

τηλεφωνήστε μας:

2310|357171

2310|357800

 

 

Παράρτημα Ασβεστοχωρίου – η οικογενειακή σας Χ.Α.Ν. συνεχίζει και φέτος τις δράσεις της διατηρώντας το αίσθημα ευθύνης, το όραμα και τις αρχές που φέρει το όνομα της Χ.Α.Ν. προς όλους μας, γονείς, παιδιά, συντοπίτες, συνεργάτες, μέλη.

Ξεκινάμε από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021. Δάσκαλοι, προπονητές, και οι άνθρωποι της Χ.Α.Ν. θα σας περιμένουν όχι μόνο να δοκιμάσετε τα προγράμματά μας, αλλά και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Η Χ.Α.Ν. Ασβεστοχωρίου προσφέρει αθλητικές/γυμναστικές δραστηριότητες – μπαλέτο για τις μικρές σας πριγκίπισσες, ρυθμική, aerial για τους πιο τολμηρούς, μοντέρνο χορό για όσους και όσες ξεφεύγουν από τα δεδομένα, kid’s play, pilates αλλά και ακαδημίες Tae Kwon Do, Ping-Pong, για τους πιο κλασικούς.

Δυναμικά συνεχίζει η εκμάθηση μουσικής σε παιδιά και ενήλικες, με ατομικά μαθήματα και ομαδικές δράσεις, εντάσσοντας σε αυτά όλο και περισσότερες επιλογές μουσικών οργάνων και ειδών. Πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα για τους λάτρεις της κλασικής μουσικής, drums, ηλεκτρικά όργανα για τους πιο rock, σαξόφωνο για τους Jazz.

Από φέτος …

Ξεκινάμε εκμάθηση παραδοσιακών χορών για παιδιά και ενήλικες, κύκλο νέων σεμιναρίων όπως του Αποτελεσματικού Γονέα και καινούργια προγράμματα ενδυνάμωσης για ενήλικες όπως Controlled Muscle, INSANITY 1, INSANITY MAX 30….ρωτήστε μας για το πρόγραμμα!

Μην ξεχνάτε πως τις ημέρες των σχολικών εορτών και των διακοπών εμείς είμαστε εδώ για τα παιδιά σας.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, με κέφι αμείωτο και εμπειρία που προστίθεται χρόνο με το χρόνο.

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά, και ευθύνη, για να ξεκινήσουμε και να περάσουμε μαζί και αυτόν το χειμώνα, τηρώντας πάντοτε τα απαιτούμενα και επιβαλλόμενα μέτρα ασφάλειας για εσάς και τα παιδιά σας.

Καλή χρονιά από τους ανθρώπους της Χ.Α.Ν. Ασβεστοχωρίου!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Παράρτημα Ασβεστοχωρίου;

Share This