Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product
Αυτοάμυνα

Αυτοάμυνα

Τρίμηνος εκπαιδευτικός κύκλος αυτοάμυνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα διδαχθούν οι βασικές αρχές αυτοάμυνας και έννοιες όπως η αυτοπροστασία, η δυναμικότητα και η αυτοπεποίθηση. Πολύ πρακτικές και απλές τεχνικές που δεν απαιτούν φυσική κατάσταση και είναι εφικτές από όλους. Χρήσιμα καθημερινά αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καταστάσεις έκτατης ανάγκης. Η αυτοάμυνα δεν είναι μόνο σωματικές τεχνικές, μπουνιές, κλωτσιές, λαβές, ρίψεις κλπ. Η αυτοάμυνα είναι μια ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος ώστε σε μια ενδεχόμενη συμπλοκή να μπορέσει να αντιδράσει και το μυαλό και το σώμα, με τον σωστό τρόπο! Δεν υπάρχει περιορισμός σε ηλικία, σωματότυπο και εμπειρία σε πολεμικές τέχνες.

Όλοι οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν την τρίμηνη εκπαίδευση, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο δάσκαλος Σταύρος Ταραμπατζίδης 武神館 士道 (Bujinkan Shidoshi 5ο Dan) ασχολείται με την τέχνη του Ninjutsu & Samurai Bujutsu τα τελευταία 14 συνεχόμενα χρόνια. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με πολλούς γνωστούς δασκάλους της τέχνης, και έχει ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να παρακολουθήσει από κοντά τον Soke Masaaki Hatsumi ιδρυτή του οργανισμού Bujinkan όπως και τους Ιάπωνες μαθητές του. Συνεχίζοντας και ο ίδιος την δική του εκπαίδευση έως και σήμερα, διατηρεί και διδάσκει ένα τμήμα στην Θεσσαλονίκη.

Τα τμήματά μας ολοκλήρωσαν τη λειτουργία τους για τη σεζόν 2020-2021. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

ΠρόγραμμαΔευτέρα & Τετάρτη 21:30-22:45
ΔιδάσκειΣταύρος Ταραμπατζίδης

Συνδρομή 3μηνου εκπαιδευτικού κύκλου

Μηνιαία συνδρομή

120€

50

Δήλωση συμμετοχής και επιλογή ωραρίου ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο 

Share This