Επιλογή Σελίδας
Αυτοάμυνα

Αυτοάμυνα

Η αυτοάμυνα δεν είναι μόνο σωματικές τεχνικές, μπουνιές, κλωτσιές, λαβές, ρίψεις κλπ. Η αυτοάμυνα είναι μια ισορροπία μεταξύ σώματος και πνεύματος ώστε σε μια ενδεχόμενη συμπλοκή να μπορέσει να αντιδράσει και το μυαλό και το σώμα, με τον σωστό τρόπο. Όλα τα παραπάνω είναι άκρως απαραίτητα για την αυτοάμυνα μας απέναντι σε οποιαδήποτε κατάσταση αντιμετωπίζουμε. Είτε είναι λεκτική επίθεση, σωματική επίθεση ή απλά μια απειλή προς το μέρος μας.

Οι συνεδρίες απευθύνονται σε γυναίκες από 14 ετών και δεν υπάρχει περιορισμός στον σωματότυπο και την εμπειρία σε πολεμικές τέχνες.

Προσφέρονται τρεις ανεξάρτητες θεματικές συνεδρίες και υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης 1,2 ή 3 συνεδριών.

1o μάθημα

ΑΠΟΦΥΓΗ Το 1ο μάθημα θα επικεντρωθεί σε καταστάσεις και περιπτώσεις τις οποίες ίσως και να μπορούμε να αποφύγουμε. Χρησιμοποιώντας λεκτική επικοινωνία και την γλώσσα του σώματος θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε συμπλοκή που ίσως προκύψει. Επίσης θα μάθουμε πώς να αποφεύγουμε σωματικά χτυπήματα. Θα μάθουμε να παρατηρούμε, να προβλέπουμε και πώς να αποφεύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Απλές τεχνικές, εφικτές από όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματότυπου και φύλλου.

2ο μάθημα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ Το 2ο μάθημα θα είναι επικεντρωμένο στον τομέα της ασφάλειας. Πως θα μπορέσουμε να μείνουμε ασφαλείς σε μια επικείμενη κατάσταση ή σε μια εξελισσόμενη συμπλοκή. Να μένουμε ασφαλείς από οτιδήποτε μπορεί να μας βλάψει. Μια σχέση, μια φιλία, μια συνεργασία και φυσικά μια σωματική ή λεκτική απειλή.

3ο μάθημα

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Το 3ο μάθημα θα είναι βασισμένο στην αντίδραση μας μέσα σε μια κατάσταση και πως μπορεί να μας προστατέψει. Οι αντιδράσεις μας είναι που καθορίζουν το μέλλον μας, είτε είναι στην καθημερινότητα μας, είτε είναι ασυναίσθητες (αντανακλαστικά) είτε είναι συνήθειες (ρουτίνα). Η αντίδραση μας σε μια συμπλοκή θα καθορίσει την συνεχεία ή το τέλος αυτής.

Προφίλ Δασκάλου
Ο δάσκαλος Σταύρος Ταραμπατζίδης ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες τα τελευταία 15 συνεχόμενα χρόνια. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία, με πολλούς γνωστούς δασκάλους.

Πρόγραμμα

Κυριακή 12/2/23 11:00-14:00

Κυριακή 5/3/23 11:00-14:00

Κυριακή 2/4/23 11:00-14:00

ΔιδάσκειΣταύρος Ταραμπατζίδης

Κόστος συνεδρίας

Προπληρωμή 2 συνεδριών

Προπληρωμή 3 συνεδριών

20€

35€

50€

Περιορισμένες θέσεις-Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 

Share This