Επιλογή Σελίδας
BrainOBrain

BrainOBrain

BRAINOBRAIN ΣΤΗ ΧΑΝΘ

Το μοναδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ευφυΐας για παιδιά 5-15 ετών στη ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου!

Το BRAINOBRAIN εδώ και 18 χρόνια με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, αλλάζει τις ζωές των παιδιών χαρίζοντας τα δεξιότητες για μια ζωή, όπως η αύξηση συγκέντρωσης, η ταχύτητα σκέψης, η ενδυνάμωση της μνήμης, η παρατηρητικότητα, το multitasking κ.α, βελτιώνοντας παράλληλα τις σχολικές τους επιδόσεις.

Με τη χρήση άβακα, αλλά και μέσα από συγκεκριμένη μεθοδολογία (vak), το Brainobrain εκπαιδεύει τα παιδιά ώστε να χρησιμοποιούν και τα 2 ημισφαίρια του εγκεφάλου, εξασκώντας ταυτόχρονα τη λογική και τη δημιουργική πλευρά, ενώ επιτυγχάνει και την προσωπική ενδυνάμωση τους με τρόπους διασκεδαστικούς αλλά και δεσμευτικούς.

Επίσης, αυτό που διαφοροποιεί το BRAINOBRAIN από άλλα προγράμματα που σχετίζονται με τον Άβακα είναι το NLP. Το NLP (Νευρογλωσσικός προγραμματισμός) είναι η μελέτη της διαδικασίας σκέψης που βοηθάει τα παιδιά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίαςαυτοπεποίθησηςσοφίαςδιαχείρισης των πόρων (χρόνος, χώρος, συνθήκες) για την επιτυχή επίτευξη των υψηλότερων στόχων ζωής.

Στo UNIVERSALIS πιστεύουμε πως το να απολαμβάνουν τα παιδιά τα προγράμματα μας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα μας. Άλλωστε, οτιδήποτε περιέχει το στοιχείο της διασκέδασης και μαζί της μάθησης, είναι αποδοτικό για τα παιδιά. Αυτό κάνουμε και με το BRAINOBRAIN που εκτός από κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον κόσμο, μαθαίνει στα παιδιά τη χαρά της δημιουργικότητας και τη συνεργασίας.

Ήρθε η ώρα να το ανακαλύψετε! Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα 2310357800 και 2310357171, για το τμήμα που αρχίζει άμεσα, στο Παράρτημα της ΧΑΝΘ, στο Ασβεστοχώρι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε το www.brainobrain.gr ή το www.universalis.gr/brainobrain

Share This