Επιλογή Σελίδας
Δημόσια Ομιλία-Εισηγητής Ενηλίκων

Δημόσια Ομιλία-Εισηγητής Ενηλίκων

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, εισηγητές ομιλιών και σεμιναρίων πάσης φύσης, παρουσιαστές ΜΜΕ, επιχειρηματίες, ανεξάρτητοι επιχειρηματίες δικτυακού μάρκετινγκ, στελέχη επιχειρήσεων, πωλητές, δικηγόρους, ηθοποιούς, φοιτητές, σπουδαστές (συνέντευξη, παρουσίαση εργαστηρίου – εργασίας), νέους επαγγελματίες και σε όσους θέλουν να βελτιώσουν το παρουσιαστικό τους, την άνεση του λόγου και τις κοινωνικές δεξιότητες τους.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ.
Σε επίπεδο γνώσεων – Να αναγνωρίσουν τη δύναμη του λόγου και της ορθής έκφρασης, να οργανώνουν την ομιλία τους και τις συνθήκες που απαιτούνται.
Σε επίπεδο ικανοτήτων /δεξιοτήτων – Να διαχειρίζονται τον εαυτό τους και το κοινό τους, να προσαρμόζονται στις αντιδράσεις του ακροατηρίου και να δημιουργούν προϋποθέσεις για μάθηση, για επιρροή, για προσήλωση, για προβληματισμό.
Σε επίπεδο στάσεων – Να υιοθετούν την υπεύθυνη στάση που χρειάζεται ως ομιλητής στις ανάγκες του κοινού, να χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για τη αποτελεσματική μετάδοση των πληροφοριών και να εμπνέουν , υποκινούν προς τη μάθηση τους ακροατές τους.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Ο εκπαιδευόμενος θα λάβει μετά το τέλος του προγράμματος πιστοποίηση επάρκειας ως ‘Ομιλητής – Εισηγητής ενηλίκων

Διάρκεια25 ώρες  –  4 συναντήσεις
ΠρόγραμμαΣάββατο 11:00-17:00
Συμμετοχή190€ (2 δόσεις των 95€,
εφάπαξ καταβολή: έκπτωση 10%
Για ανέργους-φοιτητές 15% έκπτωση σε 2 δόσεις   
ΔιδάσκουνΧρήστος Αραμπατζής ( Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων – Συμβουλευτική ψυχολογία και ψυχοθεραπεία)

Κατηγορία:
Share This