Επιλογή Σελίδας
Επιχειρηματική Νοοτροπία και Επιχειρηματικές Ικανότητες-Fashion Entrepreneurs

Επιχειρηματική Νοοτροπία και Επιχειρηματικές Ικανότητες-Fashion Entrepreneurs

Βιωματικό-Δημιουργικό Εργαστήριο
Επιχειρηματική Νοοτροπία και Επιχειρηματικές Ικανότητες
“Fashion Entrepreneurs”
Τμήματα για μαθητές και μαθήτριες Ε΄ & Στ΄ Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου.

Το Πρότυπο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα δημιουργήθηκε από το Εργαστήριο Επιχειρηματικότητας eLab του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με το εργαστήριο Catwalk  και το Athens Fashion Film Festival, AFFF. Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης  και του Κέντρου Unesco.
Στηρίζεται  στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Επιχειρηματικότητας- Επιχειρηματικών Ικανοτήτων EntreComp.

Αποσκοπεί στη δημιουργία επιχειρηματικής κουλτούρας και στην καλλιέργεια των επιχειρηματικών ικανοτήτων ως «δεξιότητες ζωής», καθώς και στη γνωριμία με την επιχειρηματικότητα και τις επιχειρήσεις με όχημα τη μόδα.  Οι μαθητές/τριες θα συμμετάσχουν σε βιωματικές δραστηριότητες, θα εμπλακούν σε διαδραστικές τεχνικές και ασκήσεις, και θα λάβουν μέρος σε πρακτικά εργαστήρια με στόχο την καλλιέργεια επιχειρηματικής νοοτροπίας και ικανοτήτων επιχειρηματικότητας. Θα συναντηθούν με επιχειρηματίες, θα επισκεφθούν επιχειρηματικούς χώρους, θα παρακολουθήσουν ταινίες και ντοκιμαντέρ επιλεγμένες από το AFFF.

ΔιάρκειαΚύκλος 12 εβδομάδων, 12 3ωρες συναντήσεις
Ηλικίεςμαθητές Ε΄ & Στ΄ Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου
ΠρόγραμμαΣάββατο 10.30-13.30
Συμμετοχή350€ & 60€ για υλικά κατασκευών (Εργαστήριο Catwalk)
ΔιδάσκειΤο πρόγραμμα υλοποιείται από  πιστοποιημένους εκπαιδευτές με εμπειρία στην εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, στη βιωματική μάθηση και  στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι καταξιωμένοι επιχειρηματίες  και επαγγελματίες

 

Κατηγορία:
Share This