Επιλογή Σελίδας
Kizomba

Kizomba

Kizomba στη Θεσσαλονίκη

Η κιζόμπα είναι ένα είδος χορού και μουσικής που προέρχεται από την Angola της Αφρικής. Πρόκειται για χορό που χορεύεται σε ζευγάρια, όπου ο καβαλιέρος δίνει εντολές (lead) και η ντάμα προσπαθεί να τις ακολουθήσει(follow). Η μουσική της kizomba είναι ένα κράμα της Ανγκολέζικης semba και της μουσικής zouk. Για αυτό το λόγο έχει έναν καθαρό και σταθερό ρυθμό πάνω στον οποίο χορεύει το κάθε ζευγάρι, καθιστώντας τον χορό εύκολο στην κατανόηση και διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες. Διδάσκεται από τον Ντίνο και την Χρύσα καλύπτοντας έτσι όλες τις πτυχές πτυχές σε ένα ζευγάρι, δηλαδή και τον καβαλιέρο και την ντάμα.

Το μάθημα γίνεται από τον Ντίνο Φραγκούλη και τη Χρύσα Κωστίκη, ένα νέο χορευτικό ζευγάρι με ποικίλες εμπειρίες στο χώρο του χορού με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς Salsa και Bachata.

Η Χρύσα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την ενασχόληση με το χορό σε ηλικία 9 ετών. Μεγάλη της αγάπη είναι το κουβανέζικο λάτιν, με το οποίο ασχολείται τα τελευταία 12 χρόνια. Έχει υπάρξει μέλος των ομάδων Los Charangueros και Leonas by Sopho, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα πλάι σε καταξιωμένους δασκάλους εντός και εκτός Ελλάδος. Για 4 συναπτά έτη υπήρξε μέλος της ομάδας μαζορετών Fireworks Cheerleaders με την οποία συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαζορετών κατακτώντας μετάλλια στις κατηγορίες Free Style Pom και Cheer Jazz. Η  Χρύσα φέτος κλείνει 3 χρόνια ως πιστοποιημένη Zumba Instructor και Zin Member , ενώ παράλληλα παραδίδει μαθήματα  Salsa Cubana , Bachata και Ladies Styling με τον καβαλιέρο της, με τον οποίον κατέκτησαν τα δύο τελευταία χρόνια τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες One Dance Salsa και One Dance Bachata  του Salonika Open και TDF.

Ο Ντίνος γεννήθηκε στις Σέρρες το 1996. Από 12 χρονών ασχολείται με τον χορό. Από την στιγμή που ξεκίνησε να χορεύει μέχρι και σήμερα ασχολείται με τα street styles. Στην ηλικία των 15 γνώρισε την salsa, cuban style. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα street styleσ από διάφορους χορογράφους σε σχολές στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη . Όσον αφορά τα cuban styles τα πρώτα βήματα τα έκανε με τον Αλέξανδρο Ατσακάνη στις Σέρρες και έπειτα συνέχισε να μαθαίνει δίπλα στον Maestro Eloy Corales. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια καταξιωμένων χορογράφων σε διάφορα event και festival σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει διακρίσεις στον χώρο του street με διάφορες ομάδες στο παρελθόν ανάμεσα σε αυτές crews και megacrews. Επιπλέον, έχει διακρίσεις στον χώρο της salsa και της Bachata μαζί με την ντάμα του Χρύσα Κωστίκη αλλά και με ομάδες που ειδικεύονται στην Rueda de Casino.

Το τμήμα ολοκλήρωσε τον κύκλο του για τη σεζόν 2021-2022. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

ΠρόγραμμαΔευτέρα 20:00-21:30
ΔιδάσκουνΧρύσα Κωστίκη & Ντίνος Φραγκούλης
Μηνιαία συνδρομή25€
Πακέτα προσφορών στα τμήματα  salsa & bachata, kizomba, reggaeton, lady’s style. men’s style10% στα 2 τμήματα, 15% στα 3 τμήματα & 20% στα 4 τμήματα

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 
Κατηγορίες: ,
Share This