Επιλογή Σελίδας
Λάτιν & Ευρωπαϊκοί Χοροί

Λάτιν & Ευρωπαϊκοί Χοροί

Στο μάθημα των Λάτιν και Ευρωπαϊκών χορών, διδάσκονται οι Λάτιν χοροί (American Rhythm) Rumba, Cha cha, Mambo, Swing, Samba καθώς και Salsa, Bachata, Merenque και οι Ευρωπαϊκοί χοροί ( Ballroom or Smooth Dances ) Tango, Waltz, Fox trot.

Οι Λάτιν χοροί (American Rhythm) είναι περισσότερο αισθησιακοί, δίνουν μεγαλύτερο βάρος στη σωστή ρυθμική έκφραση και συνδυάζουν ρυθμό, ελευθερία έκφρασης και πάθος. Βασικά χαρακτηριστικά τους, είναι ο γρήγορος ρυθμός και η έντονη κίνηση, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη του σώματος του χορευτή.

Ευρωπαϊκοί χοροί ( Ballroom or Smooth Dances),έχουν διαφορετική προέλευση απ’ τους Λάτιν, ποικίλουν ρυθμικά ως προς το τέμπο (ταχύτητα) και την αισθητική. Όλοι έχουν ένα κοινό, την κλειστή στάση σώματος με πέντε σημεία επαφής καθώς εκτελούνται οι φιγούρες. Αυτή η στάση σώματος επιτρέπει στη ντάμα να ακολουθήσει εύκολα τον καβαλιέρο και χαρίζει στο ζευγάρι πραγματικά αρχοντικό ύφος! Πρόκειται για κατηγορία εντυπωσιακών χορών που πήρε το όνομα της από τις μεγάλες σάλες, στις οποίες χόρευαν οι αριστοκράτες του 18ου αιώνα. Dance instructor και χορογράφος του μαθήματος είναι η Ελένη Ζαρζώνη.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 27 & 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΠρόγραμμαΔευτέρα & Τετάρτη 18:00
ΔιδάσκειΧαρά Δράκου
Μηνιαία συνδρομή30€
Πακέτο λάτιν + salsa&bachata55€

 

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 

 

Κατηγορίες: ,
Share This