Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product
Λάτιν & Ευρωπαϊκοί Χοροί

Λάτιν & Ευρωπαϊκοί Χοροί

Στο μάθημα των Λάτιν και Ευρωπαϊκών χορών, διδάσκονται οι Λάτιν χοροί (American Rhythm) Rumba, Cha cha, Mambo, Swing, Samba καθώς και Salsa, Bachata, Merenque και οι Ευρωπαϊκοί χοροί ( Ballroom or Smooth Dances ) Tango, Waltz, Fox trot.

Οι Λάτιν χοροί (American Rhythm) είναι περισσότερο αισθησιακοί, δίνουν μεγαλύτερο βάρος στη σωστή ρυθμική έκφραση και συνδυάζουν ρυθμό, ελευθερία έκφρασης και πάθος. Βασικά χαρακτηριστικά τους, είναι ο γρήγορος ρυθμός και η έντονη κίνηση, στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη του σώματος του χορευτή.

Ευρωπαϊκοί χοροί ( Ballroom or Smooth Dances),έχουν διαφορετική προέλευση απ’ τους Λάτιν, ποικίλουν ρυθμικά ως προς το τέμπο (ταχύτητα) και την αισθητική. Όλοι έχουν ένα κοινό, την κλειστή στάση σώματος με πέντε σημεία επαφής καθώς εκτελούνται οι φιγούρες. Αυτή η στάση σώματος επιτρέπει στη ντάμα να ακολουθήσει εύκολα τον καβαλιέρο και χαρίζει στο ζευγάρι πραγματικά αρχοντικό ύφος! Πρόκειται για κατηγορία εντυπωσιακών χορών που πήρε το όνομα της από τις μεγάλες σάλες, στις οποίες χόρευαν οι αριστοκράτες του 18ου αιώνα. Dance instructor και χορογράφος του μαθήματος είναι η Ελένη Ζαρζώνη.

Η Ελένη Ζαρζώνη

  • Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.
  • Κατέχει το επαγγελματικό πτυχίο στους Ballroom χορούς, Ευρωπαϊκούς και Λάτιν.
  • Από το 2013 είναι πιστοποιημένη Zumba Fitness Instructor.
  • Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ.
  • Έχει πιστοποιηθεί στη διαπολιτισμική εκπαίδευση, τις προσφυγικές δομές και την διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας.

Η ενασχόλησή της με το χορό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, με τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, έχοντας στο ιστορικό της πολλές συμμετοχές σε χορευτικές παραστάσεις και φεστιβάλ. Αργότερα, η γνωριμία της με τους Ballroom χορούς, σε συνδυασμό με την αγάπη της για την διδασκαλία  συνέβαλαν, ώστε να  περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις του επαγγελματικού προγράμματος σε Ευρωπαϊκούς και Λάτιν χορούς. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως Zumba Fitness Instructor κάνοντας ανατροφοδότηση των γνώσεων και συνδυάζοντας πολλά είδη χορού σε Fitness n’ fun χορογραφίες. Εργάστηκε σε πολλές σχολές χορού, αθλητικούς συλλόγους και γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Μαθήτευσε δίπλα σε διακεκριμένους προπονητές και πρωταθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολούθησε σεμινάρια από διάσημους καλλιτέχνες και συνεργάστηκε με Έλληνες και ξένους χορογράφους.  Εδώ και 17 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας χορού, τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά, με την ίδια αγάπη, αφοσίωση και τον ίδιο ενθουσιασμό. Μέχρι σήμερα, η ίδια και οι μαθητές της έχουν ενεργή παρουσία και συμμετοχή σε shows, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και παραστάσεις χορού.  Με τις χορογραφίες της και το εφηβικό τμήμα της Χ.Α.Ν.Θ, διακρίθηκε το 2011 στο Πανελλήνιο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Γυμναστράδας.

!!!ΔΩΡΕΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 5 & 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 (19:00)!!!

Πρόγραμμα

Δευτέρα & Τετάρτη 19:00

εκμάθηση-βηματολόγιο-social dance

Δευτέρα & Τετάρτη 20:00

χορογραφίες-βηματολόγιο-τεχνική

ΔιδάσκειΕλένη Ζαρζώνη
Μηνιαία συνδρομή

2 ώρες: 30€

3 ώρες: 40€

4 ώρες: 50€

Πακέτο λάτιν + salsa&bachata55€

*Δηλώστε συμμετοχή και θα σας ενημερώσουμε για την έναρξη του τμήματος

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο 

Κατηγορίες: ,
Share This