Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product
LATIN & ZUMBA FUN!

LATIN & ZUMBA FUN!

Η Ελένη Ζαρζώνη

  • Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ.
  • Κατέχει το επαγγελματικό πτυχίο στους Ballroom χορούς, Ευρωπαϊκούς και Λάτιν.
  • Από το 2013 είναι πιστοποιημένη Zumba Fitness Instructor.
  • Κατέχει την εκπαιδευτικής επάρκειας ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ.
  • Έχει πιστοποιηθεί στη διαπολιτισμική εκπαίδευση, τις προσφυγικές δομές και την διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας.

Η ενασχόλησή της με το χορό ξεκίνησε από μικρή ηλικία, με τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, έχοντας στο ιστορικό της πολλές συμμετοχές σε χορευτικές παραστάσεις και φεστιβάλ. Αργότερα, η γνωριμία της με τους Ballroom χορούς, σε συνδυασμό με την αγάπη της για την διδασκαλία  συνέβαλαν, ώστε να  περάσει επιτυχώς τις εξετάσεις του επαγγελματικού προγράμματος σε Ευρωπαϊκούς και Λάτιν χορούς. Το 2013 πιστοποιήθηκε ως Zumba Fitness Instructor κάνοντας ανατροφοδότηση των γνώσεων και συνδυάζοντας πολλά είδη χορού σε Fitness n’ fun χορογραφίες. Εργάστηκε σε πολλές σχολές χορού, αθλητικούς συλλόγους και γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Μαθήτευσε δίπλα σε διακεκριμένους προπονητές και πρωταθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολούθησε σεμινάρια από διάσημους καλλιτέχνες και συνεργάστηκε με Έλληνες και ξένους χορογράφους.  Εδώ και 17 χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης και της διδασκαλίας χορού, τόσο σε ενήλικες, όσο και σε παιδιά, με την ίδια αγάπη, αφοσίωση και τον ίδιο ενθουσιασμό. Μέχρι σήμερα, η ίδια και οι μαθητές της έχουν ενεργή παρουσία και συμμετοχή σε shows, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και παραστάσεις χορού.  Με τις χορογραφίες της και το εφηβικό τμήμα της Χ.Α.Ν.Θ, διακρίθηκε το 2011 στο Πανελλήνιο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Γυμναστράδας.

Ο χορός αποτελεί το καλύτερο αγχολυτικό, το ισχυρότερο μέσο εκτόνωσης και την πιο διασκεδαστική αερόβια άσκηση! Βάλτε το χορό στη ζωή σας, ανακαλύψτε έναν νέο, υπέροχο τρόπο επικοινωνίας και βελτιώστε τη διάθεσή σας!!!

Ζήσε την εμπειρία και…χόρεψε!

Έναρξη 14/9/19 

Πρόγραμμα Σάββατο 10:30-12:00 Σάββατο 12:00-13:30
Ηλικίες 8 ετών+ (μεσαίοι & προχωρημένοι) 8 ετών+ (αρχάριοι)*
Διδάσκει Ελένη Ζαρζώνη
Μηνιαία συνδρομή 35€

*Δηλώστε συμμετοχή για την έναρξη του τμήματος

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο 

Κατηγορίες: ,
Share This