Επιλογή Σελίδας
Μαθήματα Comic για παιδιά & έφηβους

Μαθήματα Comic για παιδιά & έφηβους

Έναρξη τμήματος Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Αυτή τη χρονιά ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τον μαγικό κόσμο των comics! Να ανακαλύψουμε πως δημιουργούμε έναν χαρακτήρα comic, πως δηλαδή σχεδιάζουμε και χρωματίζουμε τους ήρωες της ιστορίας μας για να τους δώσουμε ζωή. Βήμα, βήμα χτίζουμε το σχέδιο μας με ασκήσεις σταδιακά αυξανόμενης δυσκολίας ξεκινώντας με stickfgure απλής μορφής τα οποία και εξελίσσουμε.

Θα μελετήσουμε πως συνθέτουμε τα πλάνα της ιστορίας μας για να γίνει πιο ελκυστική αναλύοντας κάποια θεμελιώδη στοιχεία ως προς την σκηνοθεσία των comics, τα οποία θα μας χρειαστούν για να σκηνοθετήσουμε τις δικές μας ιστορίες και τα οποία θα εφαρμόσουμε σε ασκήσεις κατανόησης.
Παράλληλα θα ασχοληθούμε με το σενάριο ξεκινώντας με την απεικόνιση μικρών ιστοριών με stickfigures, σταδιακά αυξανόμενου μεγέθους για να φτάσουμε στο στάδιο να γράψει ο καθένας την δική του ιστορία την οποία θα εικονογραφήσει με τους δικούς του χαρακτήρες. Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα θα ακολουθήσουν για όσους έρθουν στην παρέα μας φέτος. Έλα κι εσύ να δοκιμάσεις!

Διάρκεια1  εβδομαδιαίο μάθημα
ΠρόγραμμαΔευτέρα 17:00-18:30 (για παιδιά 7-11 ετών)
Δευτέρα 18:30-20:00 (για παιδιά από 12 ετών & άνω)
Συμμετοχή40€ το μήνα (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα υλικών)
ΔιδάσκουνΑλέξανδρος Σκαρίμπας

ΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:

  • Απαραίτητη η ετήσια εγγραφή μέλους: 15€
  • Δοκιμαστικά μαθήματα στα παιδικά μηνιαία προγράμματα επιτρέπονται δωρεάν, ενώ εάν γίνει εγγραφή τότε πληρώνεται εξ ολοκλήρου ο μήνας.
  • Η συνδρομή όλων των μηνιαίων προγραμμάτων προκαταβάλλεται την πρώτη ημέρα του αντίστοιχου μήνα.
  • Οι επίσημες αργίες συμπεριλαμβάνονται στις συνδρομές και δεν αναπληρώνονται (Επίσημες αργίες: 26/10, 28/10, 24/12 (ημιαργία) 25/12,2 6/12, 31/1 (ημιαργία) 1/1, 6/1, 27/2, 25/3, 13/4 (ημιαργία), 14/4, 15/4, 16/4, 17/4, 1/5, 5/6 και 15/8)
  • Σε περίπτωση απουσίας με υπαιτιότητα του Μέλους, δεν γίνεται μεταφορά
  • Κόστος μαγνητικής κάρτας σε περίπτωση απώλειας: 3€

ΕΙΔΙΚΈΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΕΣ ΤΙΜΏΝ:
10% έκπτωση από το 3ο μέλος ή πρόγραμμα
Οι εκπτώσεις και οι προσφορές δεν συνδυάζονται και αφορούν τις αρχικές τιμές.
Ο τομέας Εκπαίδευσης και Πολιτισμού  διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, των τιμών αλλά και ακύρωσης μαθήματος σε περίπτωση κωλύματος του δασκάλου.

Κατηγορία:
Share This