Επιλογή Σελίδας
Μαθήματα Comic για παιδιά & έφηβους

Μαθήματα Comic για παιδιά & έφηβους

Αυτή τη χρονιά ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τον μαγικό κόσμο των comics! Να ανακαλύψουμε πως δημιουργούμε έναν χαρακτήρα comic, πως δηλαδή σχεδιάζουμε και χρωματίζουμε τους ήρωες της ιστορίας μας για να τους δώσουμε ζωή. Βήμα, βήμα χτίζουμε το σχέδιο μας με ασκήσεις σταδιακά αυξανόμενης δυσκολίας ξεκινώντας με stickfgure απλής μορφής τα οποία και εξελίσσουμε.

Θα μελετήσουμε πως συνθέτουμε τα πλάνα της ιστορίας μας για να γίνει πιο ελκυστική αναλύοντας κάποια θεμελιώδη στοιχεία ως προς την σκηνοθεσία των comics, τα οποία θα μας χρειαστούν για να σκηνοθετήσουμε τις δικές μας ιστορίες και τα οποία θα εφαρμόσουμε σε ασκήσεις κατανόησης.
Παράλληλα θα ασχοληθούμε με το σενάριο ξεκινώντας με την απεικόνιση μικρών ιστοριών με stickfigures, σταδιακά αυξανόμενου μεγέθους για να φτάσουμε στο στάδιο να γράψει ο καθένας την δική του ιστορία την οποία θα εικονογραφήσει με τους δικούς του χαρακτήρες. Αυτά και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πράγματα θα ακολουθήσουν για όσους έρθουν στην παρέα μας φέτος. Έλα κι εσύ να δοκιμάσεις!

Διάρκεια1 δίωρο εβδομαδιαίο μάθημα
ΠρόγραμμαΔευτέρα 17:00-18:30 (για παιδιά 9-13 ετών)
Δευτέρα 18:30-20:00 (για παιδιά από 13 ετών & άνω)
Συμμετοχή40€ το μήνα (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα υλικών)
ΔιδάσκουνΑλέξανδρος Σκαρίμπας

Κατηγορία:
Share This