Επιλογή Σελίδας
Men’s style

Men’s style

Men’s style στη Θεσσαλονίκη

To Salsa Men Styling πρόκειται για ένα μάθημα που επικεντρώνεται στην κινησιολογία του άνδρα στην salsa. Πιο συγκεκριμένα, στόχος του μαθήματος είναι η βελτίωση της στάσης του σώματος, της κίνησης στο πάνω και κάτω μέρος του σώματος και η βελτίωση της γενικής εικόνας ενός καβαλιέρου όταν χορεύει είτε solo είτε με παρτενέρ. Επιπλέον, ένα μέρος του μαθήματος αφιερώνεται στην εκμάθηση ρυθμού και σε ασκήσεις αυτοσχεδιασμού που αποτελούν βασικό στοιχείο στον χορό του καβαλιέρου.

Ο Ντίνος γεννήθηκε στις Σέρρες το 1996. Από 12 χρονών ασχολείται με τον χορό. Από την στιγμή που ξεκίνησε να χορεύει μέχρι και σήμερα ασχολείται με τα street styles. Στην ηλικία των 15 γνώρισε την salsa, cuban style. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα street styleσ από διάφορους χορογράφους σε σχολές στις Σέρρες και στην Θεσσαλονίκη . Όσον αφορά τα cuban styles τα πρώτα βήματα τα έκανε με τον Αλέξανδρο Ατσακάνη στις Σέρρες και έπειτα συνέχισε να μαθαίνει δίπλα στον Maestro Eloy Corales. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια καταξιωμένων χορογράφων σε διάφορα event και festival σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει διακρίσεις στον χώρο του street με διάφορες ομάδες στο παρελθόν ανάμεσα σε αυτές crews και megacrews. Επιπλέον, έχει διακρίσεις στον χώρο της salsa και της Bachata μαζί με την ντάμα του Χρύσα Κωστίκη αλλά και με ομάδες που ειδικεύονται στην Rueda de Casino.

Έναρξη 24/1/22 

ΠρόγραμμαΔευτέρα 20:30
ΔιδάσκουνΝτίνος Φραγκούλης
Μηνιαία συνδρομή20€
Πακέτα προσφορών στα τμήματα  salsa & bachata, kizomba, reggaeton, lady’s style. men’s style10% στα 2 τμήματα, 15% στα 3 τμήματα & 20% στα 4 τμήματα

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 
Κατηγορίες: ,
Share This