Επιλογή Σελίδας
Μεικτές Τεχνικές με Powertex

Μεικτές Τεχνικές με Powertex

Το Powertex είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο σκληρυντικό υφασμάτων και όχι μόνο. Είναι οικολογικό, με βάση το νερό, αδιάβροχο, με πολλές εφαρμογές, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κόλλα ή χρώμα.

Το Powertex μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκληρυντικό για απορροφητικά υλικά όπως: βαμβακερά υφάσματα, μετάξι, φυσικές ίνες, χαρτί, χαρτόνι, δέρμα κ.α. Οι εφαρμογές του όμως δεν περιορίζονται μόνο στη σκλήρυνση υφασμάτων.
Ενώνεται επίσης, δίνοντας εξαιρετικά εικαστικά αποτελέσματα, με πέτρα, φελιζόλ, κεραμικό, ξύλο, άμμο, αυτοξηραινόμενο πηλό, μπετόν, γύψο και πληθώρα φυσικών υλικών.

Γενικά το Powertex μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ερασιτεχνικές όσο και σε επαγγελματικές εφαρμογές με εγγυημένα και μοναδικά αποτελέσματα. Βρίσκει εφαρμογές σε: εικαστικά έργα και κατασκευές εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, πίνακες, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, σκηνικά θεάτρου, κόσμημα, παλαίωση επίπλων, διακοσμητικές εφαρμογές χώρων και πολλά άλλα.

Έργα που θα δημιουργήσουμε!

Καμβά με μεταφορά εικόνας και μεικτές τεχνικές.
Αγαλματίδιο.
Γυναικείο μπούστο πάνω σε καμβά.
Εικαστικό κόσμημα με φυσικά υλικά.
Διακοσμητικές χριστουγεννιάτικες μπάλες.
Πιατέλα χρηστική.
Δαχτυλίδια πετσέτας και διακοσμητικό μπουκαλιού για το γιορτινό σας τραπέζι.

Και άλλα…κατόπιν συνεννόησης μαζί σας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλους, ακόμη και σε άτομα που δεν έχουν καμία εμπειρία σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Διάρκεια12 μαθήματα, 1  3ωρο εβδομαδιαίο μάθημα
ΠρόγραμμαΑπογευματινό τμήμα 18:00-21:00
Συμμετοχή190€  σε 2 δόσεις των 95€ (συν έξοδα υλικών)
ΔιδάσκειΚαλλιόπη Κώνστα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:

  • Απαραίτητη η ετήσια εγγραφή μέλους: 15€
  • Δοκιμαστικά μαθήματα επιτρέπονται μόνο στα μηνιαία προγράμματα (1 σε κάθε πρόγραμμα) καταβάλλοντας το αντίστοιχο κόστος του μαθήματος.
  • Η συνδρομή όλων των μηνιαίων προγραμμάτων προκαταβάλλεται την πρώτη ημέρα του αντίστοιχου μήνα.
  • Οι επίσημες αργίες συμπεριλαμβάνονται στις συνδρομές και δεν αναπληρώνονται (Επίσημες αργίες: 26/10, 28/10, 24/12 (ημιαργία) 25/12,2 6/12, 31/1 (ημιαργία) 1/1, 6/1, 27/2, 25/3, 13/4 (ημιαργία), 14/4, 15/4, 16/4, 17/4, 1/5, 5/6 και 15/8).
  • Σε περίπτωση απουσίας με υπαιτιότητα του Μέλους, δεν γίνεται μεταφορά
  • Στα τμήματα με λίστα αναμονής και σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή εντός της πρώτης εβδομάδας κάθε μήνα, η θέση θα παραχωρείται.
  • Τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται: εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ενδιαφερόμενος ακυρώσει τη συμμετοχή του, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστεί στα μαθήματα, εάν ο ενδιαφερόμενος επιλέξει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων να διακόψει την παρακολούθησή του. Μπορεί  να γίνει μεταφορά της συμμετοχής σε διαφορετικό πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ. για τον ίδιο ή για συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος.
  • Κόστος μαγνητικής κάρτας σε περίπτωση απώλειας: 3€
Share This