Επιλογή Σελίδας
Pom Dance

Pom Dance

Στο κεντρικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ. λειτουργεί Σχολή Χορού αναγνωρισμένη από το υπουργείο Πολιτισμού

Το τμήμα Pom Dance είναι ένα τμήμα χορού που συνδυάζει αγαπημένα τραγούδια & χορογραφίες των παιδιών με τα γνωστά Pom poms που χρησιμοποιούν οι μαζορέτες!

Στόχος του τμήματος είναι τα παιδιά να διασκεδάσουν,να μάθουν να εκφράζονται, να συνεργάζονται, να εμπιστεύονται το ενα το άλλο και να γυμναστούν μέσα από τον χορό και τη μουσική.

Η Νικόλ Τσακαλίδου γεννήθηκε το 2002 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από πολύ μικρή ειχε ανακαλύψει την αγάπη της για τον χορό. Ξεκίνησε σε ηλικία των τριών χρόνων με μοντέρνο, μπαλέτο, χιπ χοπ και λάτιν. Όλα τα χρόνια ασχολήθηκε με πάνω από 10 διαφορετικά είδη χορού όπως: λάτιν, ευρωπαϊκοί, Ελληνικοί, zoumba, commercial, high heels, dancehall, reaggeton, show με ακροβατικά και προετοιμασία για μαζορέτες, oriental, lindy hop και πολλά ακόμα. Από το 2012 συμμετείχε σε αγώνες λάτιν με ομάδα σε κατηγορία all ladies.Κατέχει πτυχίο δασκάλας στους λάτιν χορούς. Λίγα χρόνια αργότερα χορογραφησε μια ομάδα χορού, 20 ατόμων, για την παράσταση της σχολής. Στη συνέχεια σπούδασε εφαρμοσμένες τέχνες χορού στη Θεσσαλονίκη και τελείωσε με επιτυχία το 2022. Το πτυχίο που κατέκτησε είναι πτυχίο χορογράφου σε όλα τα είδη χορού.

Στόχος της για κάθε μάθημα είναι να ειναι ενδιαφέρον, challenging αλλά και διασκεδαστικό, και όλοι οι μαθητές και χορευτές να μάθουν να εκφράζονται ελεύθερα με τη βοήθεια της κίνησης και μέσα από τη χορογραφία.

ΠρόγραμμαΣάββατο 10:00-11:30Σάββατο 11:30-13:00
Ηλικίες6-10 ετών10 ετών +
ΔιδάσκειΝικόλ Τσακαλίδου
Μηνιαία συνδρομή40€

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 
Κατηγορίες: ,
Share This