Επιλογή Σελίδας
Εκπαιδευτική Ρομποτική

Εκπαιδευτική Ρομποτική

Ρομποτική για παιδιά & εφήβους

Η eduACT και τα workshops* ρομποτικής σε ένα hub για την εκπαίδευση του μέλλοντος στην ΧΑΝΘ!

Προσεγγίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία μέσα από την ρομποτική, τον κώδικα  και το παιχνίδι. Η εκπαιδευτική ρομποτική γίνεται ένα εργαλείο γνώσης, ανακάλυψης, συνεργασίας, μηχανικής αλλά και διασκέδασης.  Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εξατομικευμένες εκπαιδευτικές λύσεις, με στόχο την διάδοση των καινοτόμων  μεθόδων εκπαίδευσης και στην κατάκτηση των  δεξιοτήτων του 21ου αιώνα.

ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ώρα 17.00-18.30  –  Πρώτο εργαστήριο ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ!
Για εγγραφές στα τμήματα συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAViLQcLUIdybNz6x-RzpLZTolOUv0ZIz1_NEPVIT4TUsBFQ/viewform


Workshops Ρομποτική

Ο ενθουσιασμός για την επιστήμη ξεκινά από το Νηπιαγωγείο όπου τα παιδιά εισάγονται στις έννοιες της επιστήμης και των κατασκευών!
Προετοιμάζουμε τα παιδιά για το σχολείο και τη ζωή, χτίζοντας αυτοπεποίθηση και κοινωνικές δεξιότητες, μέσα από το ταξίδι στο STEM, τη μηχανική και την εκμάθηση βασικών εννοιών προγραμματισμού! Τα εργαστήρια από την Eduact εμπνέουν τη φυσική περιέργεια των μαθητών και ενθαρρύνουν τη μάθηση μέσα από το παιχνίδι, με τη χρήση του εκπαιδευτικού εξοπλισμού της LEGO Education ως εργαλείο.
Στις μεγαλύτερες ηλικίες, οι μαθητές ασχολούνται με τη μηχανική, την ανάλυση δεδομένων και την επικοινωνία, αναπτύσσοντας δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη, η συνεργασία και η διαδικασία επίλυσης προβλήματος. Καθημερινές προκλήσεις συνδέουν την ενασχόληση με τη ρομποτική με πραγματικές εμπειρίες με διασκεδαστικό τρόπο.

Τα παιδιά από 12 ετών και άνω που συμμετέχουν στα εργαστήρια κατακτούν τις πιο εξελιγμένες έννοιες της ρομποτικής και των θετικών επιστημών. Τα παιδιά παίζουν μαθαίνοντας τις νέες τεχνολογίες με τη βοήθεια του Kit, LEGO MINDSTORMS EV3 και LEGO Education SPIKE Prime.

ΔιάρκειαΚύκλος 24 εργαστηρίων
Ηλικίες4 έως 12 ετών
Πρόγραμμα1 φορά/εβδομάδα διάρκεια 90 λεπτών
Συμμετοχή390€ ανά κύκλο εργαστηρίων (6 δόσεις των 65€),
εφάπαξ καταβολή: 360€

 

 

Share This