Επιλογή Σελίδας
Ακαδημία Tae Kwon Do

Ακαδημία Tae Kwon Do

Το Tae Kwon Do είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και από το 2000 αποτελεί επίσημο Ολυμπιακό αγώνισμα. Βασικές αρχές του Tae kwon do είναι η πειθαρχία και η αυτοσυγκέντρωση, οι οποίες βοηθούν τον αθλητή να αποδώσει σωματικά, γι’ αυτό και καλλιεργούνται συνεχώς στην προπόνηση και στους αγώνες.

Το Tae Kwon Do είναι “ο σωστός τρόπος να χρησιμοποιείς όλα τα μέλη του σώματος για να σταματήσεις μια μάχη και να προσπαθήσεις να χτίσεις έναν καλύτερο και πιο ειρηνικό κόσμο”.

Στη ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου θα γνωρίσεις τις αρετές του αγωνίσματος και θα ωριμάσεις σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Η ΧΑΝ θέλει την ισόπλευρη ανάπτυξη στη ψυχή στο πνεύμα και στο σώμα.

Με περηφάνια ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Tae Kwon Do, Στέφανο Παππά! Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτό το άθλημα και να γυμναστούν δίπλα σ’ έναν καταξιωμένο αθλητή, παγκοσμίου επιπέδου.

Ηλικίες: 5 ετών και άνω
Τμήμα 1 (5 – 7 ετών): Τρίτη  Πέμπτη Παρασκευή: 18:00 – 19:00Μηνιαίο κόστος: 2 προπονήσεις τη βδομάδα 25 ευρώ & 3 προπονήσεις 35 ευρώ
Τμήμα 2 (8 – 10 ετών): Τρίτη  Πέμπτη Παρασκευή: 19:00 – 20:30Μηνιαίο κόστος: 2 προπονήσεις τη βδομάδα 30 ευρώ & 3 προπονήσεις 40 ευρώ

Τμήμα 3 (11 ετών και άνω & προχωρημένοι): Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 20:30 – 22:00

Ισχύουν εκπτώσεις για τα μέλη της ίδιας οικογένειας. Ρωτήστε μας!

Μηνιαίο κόστος: 2 προπονήσεις τη βδομάδα 30 ευρώ & 3 προπονήσεις 40 ευρώ
Προπονητής: Στέφανος Παππάς

 

Share This