Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product
Yoga Thai

Yoga Thai

Συνδυασμός Yoga & Thai massage

Η Yoga και το Thai Massage είναι δύο συγγενείς πρακτικές με κοινές ρίζες και παρόμοιες στάσεις σώματος. Ο συνδυασμός τους σε μια κοινή πρακτική – Yoga Thai – συμβαίνει μέσα από πρωτότυπες ακολουθίες κινήσεων και στάσεων προσφέροντας τα οφέλη της γιόγκα και του μασάζ ταυτόχρονα.

Η άσκηση στη γιόγκα είναι ήπια, έχει αργό ρυθμό και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις διατάσεις και στην αβίαστη ροή της αναπνοής. Kατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και της χαλάρωσης, επιλεγμένες τεχνικές thai massage εφαρμόζονται από τη δασκάλα κυκλικά στους συμμετέχοντες. Το thai massage περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία τεχνικών – πιέσεις, διατάσεις, κινητοποίηση αρθρώσεων, κρούσεις και ταλαντώσεις – με αποτέλεσμα να αναγνωρίζεται ως ολιστική παθητική άσκηση.

Επίσης, μέρος της πρακτικής αποτελεί η εκμάθηση εύχρηστων τεχνικών μασάζ καθώς οι συμμετέχοντες καθοδηγούνται να προσφέρουν μασάζ ο ένας στον άλλο.

ΟΦΕΛΗ

  • Ανακούφιση από συσσωρευμένη ένταση σε ολόκληρο το σώμα – ιδιαίτερα στον αυχένα, στους ώμους, στην πλάτη και στην μέση
  • Βελτίωση της ελαστικότητας των μυών και του εύρους κίνησης των αρθρώσεων
  • Μυϊκή ενδυνάμωση
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Βελτίωση της αναπνευστικής ικανότητας – καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων
  • Ενίσχυση του νευρικού συστήματος – μείωση του άγχους
  • Αναζωογόνηση σώματος και νου

Κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό η πρακτική Yoga Thai τροποποιείται αντικαθιστώντας τις τεχνικές μασάζ με τεχνικές αυτο-μασάζ, προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Η Έλη Καμήλαλη είναι πιστοποιημένη Yoga Instructor (Yoga Union, 200hrs & Yoga Works 200hrs) καιAdvanced Thai Massage Practitioner (Lotus Palm Canada, 600hrs). Έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα σεμινάρια στη Yoga (Yoga Adjustments, Prenatal Yoga, Fun Kids Yoga) και στo Thai Massage (Dynamic Thai Massage, Head & Face, Lower Back, Energy Lines). Καθοδηγεί πρακτικές Yoga Thai, προσφέρει συνεδρίες Thai Massage και οργανώνει βιωματικά σεμινάρια με στόχο την ανακούφιση από συμπτώματα έντασης και τη βελτίωση της επαφής μεταξύ των ανθρώπων. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Thai Massage Εύχρηστες Τεχνικές, εκδόσεις Ρέω.

Έναρξη  7/9/20

ΠρόγραμμαΔευτέρα & Τετάρτη 18:00, Πέμπτη 16:00
ΔιδάσκειΈλη Καμήλαλη
Μηνιαία Συνδρομή

40€ για 2 φορές την εβδομάδα

24€ για 1 φορά την εβδομάδα

 

 

Περιορισμένες θέσεις-Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής 6975932034 ή [email protected]

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ΕΔΩ

Για διαφορετικές ημέρες και ώρες δηλώστε το ενδιαφέρον σας-δυνατότητα σχηματισμού νέων τμημάτων

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο 

Share This