Επιλογή Σελίδας

Αγαπητοί γονείς,

Αγαπητά στελέχη, 

 

Η Χ.Α.Ν.Θ. ανταποκρινόμενη στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες, έχει χρέος απέναντι στη κοινωνία και ειδικότερα στα νεαρά της στελέχη, να προσαρμοστεί, ώστε να τα υποστηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί.
Το πρόγραμμα της Σχολής Στελεχών, ενώ βασίζεται εξ ολοκλήρου στην ανθρώπινη επαφή και διάδραση, θα χρησιμοποιήσει τις “σωτήριες” τεχνολογικές διεξόδους που, ήδη, έχουν οικειοποιηθεί τα περισσότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ώστε να έρθει σε επαφή με τα στελέχη της!

Σκοπός μας είναι, κυρίως, να «συνδεθούμε», να συζητήσουμε, να ενεργοποιηθούμε, να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε, να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα αυτής της καθημερινότητας – που για πολλούς η προσαρμογή είναι ένα δύσκολο εγχείρημα – και φυσικά να διασκεδάσουμε! Θα ανταλλάξουμε απόψεις και θα συζητήσουμε πάνω σε θέματα που έχουμε ήδη αναφέρει στις συναντήσεις, σε θέματα καινούρια – απόρροια των καιρών και της κατάστασης που βιώνουμε – και θα συνεχίσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία, δίνοντας εργαλεία και ερεθίσματα στα νεαρά μας στελέχη!


Συνεπώς, κηρύττουμε και επισήμως την έναρξη της e-Σχολής Στελεχών, ως απάντηση στο φαινόμενο του social distancing.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 19:00, όλα τα τμήματα και των τριών κύκλων σε Θεσσαλονίκη, Ασβεστοχώρι, Αθήνα & Βόλο, έχουν το πρώτο τους διαδικτυακό ραντεβού! 

  • Που; Στην πλατφόρμα Zoom. Οι εκπαιδευτές κάθε τμήματος, θα στείλουν σχετικό σύνδεσμο στα παιδιά, μέσω των διαδικτυακών ομάδων που έχουν ήδη δημιουργήσει και επικοινωνούν! 
  • Τα παιδιά, κάνοντας κλικ και “κατεβάζοντας” την πλατφόρμα Zoom από τον σύνδεσμο, θα βρεθούν στον διαδικτυακό τόπο, όπου θα αλληλεπιδράσουν με τους εκπαιδευτές και το τμήμα τους!
  • Η διάρκεια κάθε συνάντησης δεν θα υπερβεί την μία ώρα.
  • Η ημέρα των συναντήσεων θα είναι η Παρασκευή.
  • Κάντε click στον παρακάτω υπερσύδεσμο, για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την χρήση της πλατφόρμας! https://ymca.gr/wp-content/uploads/2020/03/Ζοοm-Οδηγίες-Χρήσης-e-Σχολή-Στελεχών.pdf 

 

Stay tuned and stay connected! 


Μέχρι τότε, παρακαλώ όπως επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο (γονείς και στελέχη)

https://www.youtube.com/watch?v=JLyZQ-y6xck&t=74s

Σας περιμένουμε!


#μένουμε_σπίτι
#μένουμε_αισιόδοξοι
#μένουμε_υγιείς

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,


Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ.

Έμμα Συμεωνίδου

[email protected]
231 600 1000 εσωτ. 0854

Share This