Επιλογή Σελίδας

Δωρητές / Υποστηρικτές

Οι δωρητές – υποστηρικτές των προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού είναι τακτικά και παλαιά μέλη της Αδελφότητας, συμμετέχοντες στα προγράμματα της Χ.Α.Ν.Θ., φορείς και εταιρίες της πόλης, μεγάλοι οργανισμοί αλλά και πολίτες οι οποίοι αναγνωρίζουν αφενός το κοινωνικό έργο της Αδελφότητας αφετέρου τη φερέγγυα και χρηστή διαχείριση των δωρεών τους από το μικρότερο ποσό έως το μεγαλύτερο.

Δωρεά Φυσικών Προσώπων

Η Χ.Α.Ν.Θ. σας δίνει τη δυνατότητα, να πραγματοποιήσετε δωρεά εις μνήμην ή/και σε είδος. 

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τραπεζική κατάθεση, μπορείτε να ενημερωθείτε για τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς, πατώντας εδώ.

Αιμοδοσία Χ.Α.Ν.Θ. 2022

Την αιμοδοσία της Χ.Α.Ν.Θ., για το 2022, στηρίζουν οι Mercedes M. Ιωαννίδης, Βίκος & Papasotiriou patisserie.

 

   

4η Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ.  Απρίλιος 2021

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς που στήριξαν την Τράπεζα Τροφίμων, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Χ.Α.Ν.Θ.

       

3η Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ.  Απρίλιος 2021

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς που στήριξαν την Τράπεζα Τροφίμων, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Χ.Α.Ν.Θ.

Αιμοδοσία Χ.Α.Ν.Θ. 2021

Την αιμοδοσία της Χ.Α.Ν.Θ., για το 2020, στηρίζουν οι Mercedes M. Ιωαννίδης, Γατίδης Fresh, Βίκος Ζαγοροχώρια, η εταιρία Τάλως – Υγειονομικές Εφαρμογές, Papasotiriou patisserie & Pom Star: Ρόδι Ελλάς.

        

Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ.  Δεκέμβριος 2020

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς που στήριξαν την Τράπεζα Τροφίμων, συμβάλοντας στην ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Χ.Α.Ν.Θ.

Αιμοδοσία Χ.Α.Ν.Θ. 2020

Την αιμοδοσία της Χ.Α.Ν.Θ., για το 2020, στηρίζουν οι Mercedes M. Ιωαννίδης, Γατίδης Fresh, Βίκος Ζαγοροχώρια & η εταιρία Τάλως – Υγειονομικές Εφαρμογές.

                                                           

Μαζί ως Οικογένεια

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς – υποστηρικτές του προγράμματος Μαζί ως Οικογένεια, που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και αποτέλεσαν αρωγοί στο έργο της κοινωνικής προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ.  Όλοι μαζί δημιουργούμε Κυριακές, γεμάτες χρώμα και παιχνίδι για όλες τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

 

Προγράμματα Προσφύγων

Τα προγράμματα REACT και ΔΙΑ-δρασις -“Παιδικό Κέντρο για την Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων”, του τμήματος Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς, ευχαριστούν ιδιαίτερα όλους τους υποστηρικτές που ευαισθητοποιούνται στο προσφυγικό ζήτημα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, προς όφελος όλων των παιδιών.

Το πρόγραμμα REACT ευχαριστεί:

         

Μονογονεϊκές Οικογένειες

Ευχαριστούμε τους Fedora Fashion, Πετρίδης Grill Stories και το Νέον Καφενείο για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Με τη συμβολή τους καταφέραμε να διοργανώσουμε μια γιορτινή εκδήλωση Barbeque για τους ωφελούμενους και τους συνεργάτες του Προγράμματος των Μονογονεικών Οικογενειών.

 

Τράπεζα Τροφίμων της Χ.Α.Ν.Θ.

Ευχαριστούμε θερμά την LIDL HELLAS & SIA O.E. που στήριξε το κοινωνικό μας έργο,τα έτη 2018-2019 με την προσφορά περισσότερων από 18 τόνους τρόφιμα που η αξία τους αποτιμάται στις 34.000€.

Ευχαριστούμε τη HELEXPO Δ.Ε.Θ. για τη δωρεάν παραχώρηση περιπτέρου για δεύτερη φορά προκειμένου να φιλοξενηθεί η τράπεζα τροφίμων της Χ.Α.Ν.Θ. και να διανεμηθούν τα 500 δέματα αγάπης με τη χορηγία της LIDL HELLAS & SIA O.E

Ταμείο Υποτροφιών

Ευχαριστούμε την εταιρία Grand Thornton που στηρίζει το Ταμείο Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ.

Ταμείο Υποτροφιών – Πρόγραμμα στήριξης Μονογονεϊκής Οικογένειας

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. για τη δωρεά αξίας 2000€. Η ένταξη του προγράμματος μας «Χ.Α.Ν.Θ. – το δεύτερό μου σπίτι» για τη Μονογονεϊκή Οικογένεια, στην εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρίας αποτελεί για εμάς αναγνώριση του κοινωνικού μας έργου και προσφοράς στο παιδί και την οικογένεια.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κοινωνικό αποτύπωμα

Ευχαριστούμε τo ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο που υποστηρίζουν το έργο μας στην ανθρωπιστική  και κοινωνική του διάσταση.Ο τομέας Τουρισμού & Εστίασης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ανέλαβε την παρασκευή εδεσμάτων αλμυρών & γλυκών που  προσφέρθηκαν στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης μας Χανθιώτικα Χριστούγεννα (Μπουφές Εδεσμάτων, Στολιδιών, Μελωδιών) – ενώ το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, προσέφερε το καινοτόμο superfood “MyBookitsa” που δημιούργησε σε συνεργασία με τους φοιτητές Διαιτολογίας, για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών της Χ.Α.Ν.Θ.

Ευχαριστούμε τη Δ.Ε.Θ. Helexpo για την παροχή υλικού χριστουγεννιάτικου στολισμού και την υποστήριξη της στην εκδήλωση.

Ευχαριστούμε το Magic Park και τον Αστερόκοσμο που μας παρείχε το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι που τοποθετήθηκε στον εξωτερικό χώρο της Χ.Α.Ν.Θ.

Ευχαριστούμε το Woodstories και την Elini που μας έφεραν τις πιο εκλεκτές τους δημιουργίες.

Ευχαριστούμε τον Κούκο με τα υπέροχα αρμυρά του και το ζεστό κρασί.

Ευχαριστούμε για την παρουσία και την υποστήριξη της εκδήλωσης την Lion Hellas AE και την Renault.

Ευχαριστούμε την Moravia Beers για την ευγενική της χορηγία.

Κοινωνική εκδήλωση για το “Όλοι μαζί μπορούμε – μια πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ”

H X.A.N.Θ. ευχαριστεί θερμά για τη χορηγία των εταιριών στην την εκδήλωση που διοργανώθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τη δράση «Όλοι μαζί μπορούμε- μια πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ».

Λαογραφικός χορευτικός όμιλος

Ευχαριστούμε το “SightSeeing Thessaloniki” που σταθερά στηρίζει εκδηλώσεις του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου της Χ.Α.Ν.Θ..

 

Η Χ.Α.Ν.Θ. στηρίζεται στους χορηγούς και στους δωρητές της προκειμένου να αναπτύξει το κοινωνικό της έργο. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Έργο της ΧΑΝΘ;

Share This