Επιλογή Σελίδας
Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων

Έναρξη συναντήσεων Τετάρτη 5 Οκτωβρίου

Γνωρίζοντας  πως το θέατρο λειτουργεί ως ένας μοχλός ανάπτυξης, τα θεατρικά εργαστήρια της Χ.Α.Ν.Θ.,   χαράζουν ένα καινούργιο μονοπάτι έκφρασης και δημιουργίας μέσα στην καθημερινότητα μας.

Στα τμήματα ενηλίκων οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις απεριόριστες δυνατότητες του σώματος αλλά και της φαντασίας τους, μέσα από μια τεράστια δεξαμενή θεατρικών ασκήσεων όπως αυτοσχεδιασμούς, κινησιολογία, ορθοφωνία, βασικές αρχές ιστορίας θεάτρου, βιωματικά εργασία σε νέα είδη θεάτρου, δραματοποίηση και την εμπειρία μιας ολοκληρωμένης παράστασης στο τέλος του έτους.

Αναλυτικά διδάσκονται τα εξής μαθήματα:

Αυτοσχεδιασμοί, βασικές αρχές τραγωδίας – κωμωδίας, ιστορία θεάτρου, μέθοδοι υποκριτικής, δραματουργική ανάλυση θεατρικών κείμενων, προσέγγιση ρόλου, ορθοφωνία και αγωγή του λόγου, κινησιολογία, ποίηση, ασκήσεις μνήμης, φαντασίας και συναισθημάτων.

ΔιάρκειαΟκτώβριος – Μάιος, 3ωρο εβδομαδιαίο μάθημα
ΠρόγραμμαΤετάρτη 18:00-21:00
Συμμετοχή480 € (4 δόσεις των 120€, Οκτώβριος, Δεκέμβριος, Φεβρουάριος, Απρίλιος) Εφάπαξ καταβολή 10% έκπτωση
ΔιδάσκειΔημήτρης Ελιάς, σκηνοθέτης- ηθοποιός
(δείτε το βιογραφικό του εδώ

Υπεύθυνη Θεατρικών εργαστηρίων Χ.Α.Ν.Θ. Βαρβάρα Δουμανίδου

ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:

  • Απαραίτητη η ετήσια εγγραφή μέλους: 15€
  • Η συνδρομή όλων των μηνιαίων προγραμμάτων προκαταβάλλεται την πρώτη ημέρα του αντίστοιχου μήνα.
  • Δοκιμαστικά μαθήματα επιτρέπονται μόνο στα μηνιαία προγράμματα (1 σε κάθε πρόγραμμα) καταβάλλοντας το αντίστοιχο κόστος του μαθήματος.
  • Κατ΄ εξαίρεση στα Θεατρικά εργαστήρια παιδιών, εφήβων και ενηλίκων επιτρέπεται ένα δοκιμαστικό μάθημα χωρίς κόστος
  • Οι επίσημες αργίες συμπεριλαμβάνονται στις συνδρομές και δεν αναπληρώνονται (Επίσημες αργίες: 26/10, 28/10, 24/12 (ημιαργία) 25/12,2 6/12, 31/1 (ημιαργία) 1/1, 6/1, 27/2, 25/3, 13/4 (ημιαργία), 14/4, 15/4, 16/4, 17/4, 1/5, 5/6 και 15/8).
  • Σε περίπτωση απουσίας με υπαιτιότητα του Μέλους, δεν γίνεται μεταφορά
  • Στα τμήματα με λίστα αναμονής και σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή εντός της πρώτης εβδομάδας κάθε μήνα, η θέση θα παραχωρείται.
  • Τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται: εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ενδιαφερόμενος ακυρώσει τη συμμετοχή του, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστεί στα μαθήματα, εάν ο ενδιαφερόμενος επιλέξει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων να διακόψει την παρακολούθησή του. Μπορεί  να γίνει μεταφορά της συμμετοχής σε διαφορετικό πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ. για τον ίδιο ή για συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος.
  • Κόστος μαγνητικής κάρτας σε περίπτωση απώλειας: 3€
Share This