Επιλογή Σελίδας
Μαθήματα Σχεδίου για Ενήλικες

Μαθήματα Σχεδίου για Ενήλικες

Στο νέο τμήμα Σχεδίου Ενηλίκων γνωρίζουμε τις βασικές αρχές σχεδίασης.
Ξεκινάμε με την χρήση του μολυβιού και στην πορεία χρησιμοποιούμε διάφορα υλικά, όπως κάρβουνα, και γραφίτη σε διάφορα μεγέθη χαρτιών. Κάνουμε την σπουδή μας με σχέδιο παρατήρησης από φυσικού και ασκήσεις σχεδίου εστιασμένες στην σχεδιαστική μελέτη της ανθρώπινης φιγούρας βήμα, βήμα, δουλεύοντας την σχεδιαστική μας χειρονομία, τις αναλογίες και την σκίαση.
Προχωρώντας τα μαθήματα εξελισσόμαστε σχεδιαστικά και εισάγουμε και τον παράγοντα του χρόνου, κάνοντας σκίτσα εναλασσόμενης διάρκειας για την απόκτηση αμεσότητας και άνεσης στο σχέδιο μας.

ΔιάρκειαΟκτώβριος-Μάιος
ΠρόγραμμαΠέμπτη 18:00-21:00
Συμμετοχή50€ το μήνα (δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα υλικών)
ΔιδάσκουνΑλέξανδρος Σκαρίμπας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:

  • Απαραίτητη η ετήσια εγγραφή μέλους: 15€
  • Δοκιμαστικά μαθήματα επιτρέπονται μόνο στα μηνιαία προγράμματα (1 σε κάθε πρόγραμμα) καταβάλλοντας το αντίστοιχο κόστος του μαθήματος.
  • Η συνδρομή όλων των μηνιαίων προγραμμάτων προκαταβάλλεται την πρώτη ημέρα του αντίστοιχου μήνα.
  • Οι επίσημες αργίες συμπεριλαμβάνονται στις συνδρομές και δεν αναπληρώνονται (Επίσημες αργίες: 26/10, 28/10, 24/12 (ημιαργία) 25/12,2 6/12, 31/1 (ημιαργία) 1/1, 6/1, 27/2, 25/3, 13/4 (ημιαργία), 14/4, 15/4, 16/4, 17/4, 1/5, 5/6 και 15/8).
  • Σε περίπτωση απουσίας με υπαιτιότητα του Μέλους, δεν γίνεται μεταφορά
  • Στα τμήματα με λίστα αναμονής και σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή εντός της πρώτης εβδομάδας κάθε μήνα, η θέση θα παραχωρείται.
  • Τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται: εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ενδιαφερόμενος ακυρώσει τη συμμετοχή του, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστεί στα μαθήματα, εάν ο ενδιαφερόμενος επιλέξει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων να διακόψει την παρακολούθησή του. Μπορεί  να γίνει μεταφορά της συμμετοχής σε διαφορετικό πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ. για τον ίδιο ή για συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος.
  • Κόστος μαγνητικής κάρτας σε περίπτωση απώλειας: 3€
Share This