Επιλογή Σελίδας
Tae Kwon Do

Tae Kwon Do

Το Ταε Κβον Ντο είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες και πλήρεις πολεμικές τέχνες παγκοσμίως.

Πρώτα από όλα, το Ταε Κβον Ντο έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη συμπεριφορά του αθλητή μη βίαιη, να αναπτύξει μια θετική προοπτική και μια αίσθηση εμπιστοσύνης.

Λόγω της κίνησης και της φύσης του αθλήματος , το Ταε Κβον Ντο γυμνάζει αρμονικά και ομοιόμορφα ολόκληρο το σώμα και συντελεί σημαντικά στην άρτια σωματική υγεία και όχι μόνο. Αναπτύσσει επιπλέον- σε πολλές περιπτώσεις -την ελαστικότητα και την ευλυγισία. Λόγω της φιλοσοφίας του καλλιεργεί παράλληλα το πνεύμα του ασκούμενου μέσα από ασκήσεις διαλογισμού που βελτιώνουν τη συγκέντρωση και την διαχείριση άγχους και στρες.

Με τα χρώματα της Χ.Α.Ν.Θ. έχουν υπάρξει αθλητές με πολλές ξεχωριστές στιγμές, πανελλήνιους κερδισμένους τελικούς , με διακρίσεις τόσο σε πανευρωπαϊκά όσο και σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Τα διαπιστευτήρια της ακαδημίας μας και την άρτια οργάνωση της , τα δίνουν η πληθώρα αθλητών που έχουν εκπροσωπήσει την εθνική Ελλάδος σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Σε μια υπερσύγχρονη αίθουσα στο αθλητικό κέντρο «Μ.Τσικίνας» οι καταξιωμένοι προπονητές μας διδάσκουν με απόλυτη αφοσίωση την Τέχνη τους.

TAE KWON DO

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2022-23

Γαλάνη Ματίνα

Κιακίδου Ελένη

Κητίδου Γεωργία

Γεράσογλου Θωμάς

Πεχλιβανίδης Νικήτας

Ουζούνης Σωκράτης

Αργυρίου Βασίλης

Σακαράκης Στράτος

Κυριαζής Γιάννης

Φουρτούνας Γιώργος

Παππάς Στέφανος

Μοσχίδη Αντωνιάνα

Μπουτσιούκη Μαρία

Τερψιάδης Γιάννης

Γκιουζέλης Οδυσσέας

Σαπουντζάκη Κλειώ

Σαπουντζάκη Χαρά

Χριστοφορίδης Κωνσταντίνος

Τεφάνη Αντωνία

Οβαλιάδη Μαρίλια

Βαβάτσης Κωνσταντίνος

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΦΟΡΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: ΚΙΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

Share This