Επιλογή Σελίδας

Εκδηλώσεις

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία σταθερών δεσμών των προσφύγων με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, η Χ.Α.Ν.Θ. στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δράσεις ευαισθητοποίησης και συμπερίληψης που οργανώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος HELIOS, αλλά και ευρύτερα.

  • «Ενωμένες στηρίζουμε την ενδυνάμωση των γυναικών»

Βιωματικά Εργαστήρια με το κέντρο Διοτίμα – Η Χ.Α.Ν.Θ, το  Κέντρο για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα – ΔΙΟΤΙΜΑ και η Αναπτυξιακή Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης A.E. υποστηρίζουν την εκδήλωση που διοργανώνεται από το πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Γυναίκα.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

  • «Παίζουμε για την συμπερίληψη!»

Ο Τομέας Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ. σε συνεργασία με τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, τα Εκπαιδ​​ευτήρια Μαντουλίδη και το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν έναν διαφορετικό πολυπολιτισμικό αγώνα βόλεϊ για όλα τα παιδιά! Έναν αγώνα για τη συμπερίληψη! Δείτε Περισσότερα ΕΔΩ.

  • «Δράση ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα»

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου. Δείτε Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ. 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Τομέας Δράσης & Κοινωνικής Προσφοράς
(Άνθρωπος & Κοινωνία)
Προγράμματα για τον Προσφυγικό Πληθυσμό
Τ: 231 600 1041, – 44, – 45
Ε-mail: [email protected]

Share This