Επιλογή Σελίδας
Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Ακαδημία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Η Επιτραπέζια Αντισφαίριση (Πινγκ-Πονγκ) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο και το 2ο πιο δύσκολο άθλημα σε τεχνική. Η πατρότητα του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης διεκδικείται από την Αγγλία του 17ου αιώνα και την Κίνα κάποια παλαιότερης εποχής.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1920 το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης έκανε την 1η επίσημη εμφάνιση του στην Ελλάδα , καθώς η Χ.Α.Ν. ξεκίνησε τη διάδοση του στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Το 1956 ιδρύθηκε η ανεξάρτητη ομοσπονδία και η Χ.Α.Ν. ήταν από τα ιδρυτικά σωματεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Έκτοτε η ΧΑΝΘ πρωταγωνίστησε στα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των ηλικιών και κατηγοριών, σε ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα και έγραψε με ανεξίτηλα γράμματα μία ιστορία ζηλευτή, γεμάτη διακρίσεις, εγχώριες και διεθνείς, κύπελλα και χρυσά μετάλλια.

Το τμήμα της επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. από το 1956 μέχρι και σήμερα παραμένει αδιαμφισβήτητος πρεσβευτής του αθλήματος στην Θεσσαλονίκη και στην βόρειο Ελλάδα γενικότερα και είναι γνήσιος εκφραστής των ιδεωδών, αρχών και αξιών που συμβολίζει το έμβλημα της οργάνωσης.

Η επιτραπέζια αντισφαίριση στην σύγχρονη πλέον μορφή της είναι ένα γρήγορο, δυναμικό άθλημα που απαιτεί μέγιστη κινητική ενεργοποίηση του αθλητή, ταχύτητα αντίδρασης, ταχυδύναμη και ισχυρή ικανότητα κρίσης, πρόβλεψης και αντίδρασης, είναι άθλημα με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την συγχρονισμένη κίνηση χεριών και ποδιών και το υψηλό επίπεδο αυτοσυγκέντρωσης, αντίληψης και ψυχραιμίας.

Στην μακρά πορεία της η επιτραπέζια αντισφαίριση στη Χ.Α.Ν.Θ. έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές και σημαντικές προσωπικότητες του αθλήματος και του αθλητισμού στη χώρα μας. Αθλητές της έχουν στελεχώσει τις εθνικές ομάδες και έχουν διακριθεί σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η ανδρική μας ομάδα αγωνίζεται στην Β εθνική κατηγορία και η γυναικεία στην Α1 εθνική κατηγορία.

Από το 2006 οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στην υπερσύγχρονη αίθουσα του τμήματος στο αθλητικό κέντρο της «Μ.Τσικίνας»

Για αγόρια και κορίτσια 5 ετών +,  Ενήλικες

ΕΝΑΡΞΗ: 06 Σεπτεμβρίου 2022 | ΛΗΞΗ: 25 Ιουνίου 2023

Για την εγγραφή  σε οποιοδήποτε άθλημα  θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσετε ιατρική βεβαίωση 

 

Προγράμματα ανάλογα με την ηλικία:

Ακαδημίες Δημοτικού 

Τρίτη , Πέμπτη και Παρασκευή : 16:30-18:30

Σάββατο09:30-11:30

 

Ακαδημίες Γυμνασίου – Λυκείου 

Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή16:30-18:30

Σάββατο 09:30-11:30

 

Τμήμα Ενηλίκων 

Δευτέρα , Τετάρτη και Πέμπτη21:00-22:30

 

Ώρα κοινού

Σάββατο11:30-14:30

 

Αγωνιστικό Τμήμα 

Δευτέρα έως και Παρασκευή18:30-21:00

 

 Κόστος κύκλου προπονήσεων

Ετήσιος κύκλος προπονήσεων για εφάπαξ καταβολή 350€

Δυνατότητα πληρωμής έως και 6 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

Ετήσιος κύκλος προπονήσεων με καταβολή 4 δόσεων 105€/δόση

Ημερομηνίες καταβολής δόσεων

  • A’ δόση: Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου
  • Β’ δόση: Μέχρι 5 Νοεμβρίου
  • Γ’ δόση: Μέχρι 5 Ιανουαρίου
  • Δ’ δόση: Μέχρι 5 Μαρτίου

 

Κόστος ακαδημίας Ενηλίκων: 40€ μηνιαία, 70€ δίμηνο

Κόστος κοινού 4 ευρώ/άτομο/ώρα

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This