Επιλογή Σελίδας
Μπαλέτο

Μπαλέτο

Σε ένα μάθημα κλασικού μπαλέτου ο βασικός στόχος για έναν μαθητή είναι η κατανόηση της τεχνικής για την σωστή και αρμονική εκτέλεση των βημάτων, ο συγχρονισμός των κινήσεων με τη μουσική και η έκφραση των συναισθημάτων και της χορευτικότητας του.

Το μπαλέτο περιλαμβάνει ασκήσεις που βελτιώνουν την στάση του σώματος και τον συντονισμό των μελών του, καθώς και την αίσθηση του ρυθμού και την μνήμη.

Ως αεροβική άσκηση, το μπαλέτο συμβάλλει στην καλή φυσική κατάσταση και ενδυναμώνει τους μύες της πλάτης και τους κοιλιακούς μύες, χτίζοντας δυνατά, ευλύγιστα και σμιλεμένα κορμιά με τονωμένους μύες, χωρίς να προσθέτει όγκο.

Καθώς ένα μάθημα μπαλέτου απαιτεί σωστή θέση του σώματος, ο μαθητής θα μάθει να έχει σωστή θέση στο σώμα του και στην καθημερινότητα.

Το μπαλέτο μειώνει το άγχος. Ο μαθητής , σε ένα μάθημα μπαλέτου, εστιάζει στη μουσική και στη σωστή εκτέλεση των βημάτων βοηθώντας τον να απαλλαγεί από τις αρνητικές σκέψεις και το άγχος της καθημερινότητας.

Η Βασιλική Κούννου είναι Απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η ίδια  ξεκίνησε χορό από μικρή ηλικία στη Θεσσαλονίκη και μαθήτευσε δίπλα σε σημαντικούς καθηγητές της πόλης. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το σύστημα κλασικού χορού της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου (RAD)  και επίσης έχει εκπαιδευτεί στο σύστημα κλασικού χορού Vaganova ενώ  στο σύγχρονο χορό έλαβε εκπαίδευση στο σύστημα Release και Limon. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στον κλασικό και σύγχρονο Xορό από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους χορευτές, καθηγητές χορού και χορογράφους.

Έναρξη 13/9/21

ΠρόγραμμαΔευτέρα & Τετάρτη 20:00-21:30 (αρχάριοι)Δευτέρα & Τετάρτη 21:30-23:00 (μεσαίοι-προχωρημένοι)
ΔιδάσκουνΑνθούλα Βαμβακά & Βασιλική Κούννου
Μηνιαία συνδρομή40€
Πακέτο μπαλέτο & σύγχρονος χορός ή Moderne Jazz Dance60€

 

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 
Κατηγορίες: ,
Share This