Επιλογή Σελίδας
Ατομικά μαθήματα κολύμβησης

Ατομικά μαθήματα κολύμβησης

Η πισίνα της ΧΑΝΘ πληρεί όλους τους κανονισμούς ασφάλειας και υγιεινής και ελέγχεται κάθε χρόνο από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας.

Δύο φορές το μήνα, πραγματοποιείται έλεγχος καταλληλότητας του νερού της από το Εργαστήριο Υγιεινής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τις ώρες λειτουργίας της υπάρχει συνεχής επιτήρηση Ναυαγοσώστη.

Το μήκος της είναι 25 μέτρα και έχει βάθος 1.80 μέτρα.

Απαιτούμενα πιστοποιητικά & εφόδια
Για την εγγραφή σας σε οποιοδήποτε πρόγραμμα της πισίνας, απαιτούνται αντίγραφα πιστοποιητικών υγείας από α) δερματολόγο & β) παθολόγο ή καρδιολόγο. Τα πιστοποιητικά μπορεί να προμηθευτείτε από κρατικό νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό.

Απαραίτητα εφόδια

  • Μαγιό
  • Κολυμβητικό σκουφάκι
  • Σαγιονάρες
  • Πετσέτα ή Μπουρνούζι
  • Σαμπουάν & Αφρόλουτρο
  • Λουκέτο για την ασφάλεια του ερμάριού σας

Έναρξη 12/9/22

Η Διουσλού Σταυρούλα είναι απόφοιτος της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Α.Π.Θ. με ειδικότητα στη κολύμβηση και με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη «Λειτουργική Διαχείριση Τραυματισμών σε Αθλητές και Ασκούμενους». Στο παρελθόν υπήρξε αθλήτρια της Χ.Α.Ν.Θ. με Πανελλήνιες διακρίσεις και πλέον βρίσκεται στο εργατικό δυναμικό της από το 2013. Αποτελεί μέλος της προπονητικής ομάδας του κολυμβητικού στο τμήμα ακαδημιών και προαγωνιστικών στις εγκαταστάσεις του ποσειδωνίου κολυμβητηρίου. Τέλος, είναι καταρτισμένη με πτυχίο στις πρώτες βοήθειες αλλά και  πτυχίο ναυαγοσωστικής για πισίνα και θάλασσα.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των ωρών κοινού και κατόπιν συνεννόησης με την προπονήτρια Σταυρούλα Διουσλού τηλ. 6987893396

Κόστος μαθήματος20€ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ)
Πακέτο 5 μαθημάτων90€ (ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ)

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 

 

Κατηγορίες: ,
Share This