Επιλογή Σελίδας

Σ’ ένα κτίριο μοναδικό στο κέντρο της πόλης, που συνδυάζει χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους και αθλητικές εγκαταστάσεις, λειτουργεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός και το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ., όπου φιλοξενεί παιδιά ηλικίας από ενός (1) έτους έως και έξι (6) ετών.

Στο σχολείο μας αντιμετωπίζουμε το κάθε παιδί σαν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που με τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εργαλεία και δραστηριότητες, προσπαθούμε να ενισχύσουμε τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση του, ώστε να αναπτυχθεί κοινωνικά, συναισθηματικά, σωματικά και γνωστικά.

Με βάση σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις και με συνεχή συνεργασία με την οικογένεια, τα παιδιά ανακαλύπτουν, μαθαίνουν και εξελίσσονται μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργία.

Μέσα σε έναν ασφαλή και σύγχρονο παιδαγωγικό χώρο καλλιεργούμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης όπου το παιδί απολαμβάνει να έρχεται γιατί νοιώθει συναισθηματική ασφάλεια, ζεστασιά, μαθαίνει και παίζει με τους φίλους του και ο γονιός νοιώθει ασφάλεια, βιώνοντας καθημερινά την θετική ανάπτυξη του παιδιού του σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Διαλέξτε το τμήμα που σας ενδιαφέρει για το παιδί σας και βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας, τις παροχές, τη φιλοσοφία και τη διαδικασία των εγγραφών.

Σκοπός μας στον Βρεφονηπιακό Σταθμό και στο Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ. είναι να υποστηρίξουμε το παιδί κατά την ανάπτυξή του!

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Βρεφονηπιακό Σταθμό και το Νηπιαγωγείο της Χ.Α.Ν.Θ.;

Share This