Επιλογή Σελίδας
Aerial Yoga Play

Aerial Yoga Play

Η εναέρια γιόγκα γίνεται με αιώρες (κούνιες από πανί) που κρέμονται από το ταβάνι. Το ύφασμα είναι ανθεκτικό και μπορεί να στηρίξει μεγάλο βάρος. Κάτω από την αιώρα τοποθετούνται στρωματάκια για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η απόσταση από το πάτωμα προσαρμόζεται ανάλογα με το ύψος του παιδιού. Κάποιες στάσεις γίνονται στο πάτωμα με τη βοήθεια του πανιού και κάποιες πάνω σε αυτό στον αέρα.

Τα οφέλη αυτού του είδους άσκησης  είναι πολλά. Είναι μια δραστηριότητα πολύ διασκεδαστική για τα παιδιά και ταυτόχρονα τα γυμνάζει. Αποκτούν σωματική δύναμη και ευλυγισία. Επίσης, με διάφορες θέσεις μέσα στην αιώρα ενισχύονται η ισορροπία, ο συντονισμός και η επιδεξιότητα στις κινήσεις καθώς καλούνται να κρατήσουν τον εαυτό τους σε συγκεκριμένες στάσεις που έχουν ονόματα ζώων ή αντικειμένων. Τα παιδιά βλέπουν και αντιγράφουν τις στάσεις και ακούνε την περιγραφή τους. Έτσι ενισχύεται η προσοχή και η συγκέντρωσή τους. Μαθαίνουν να ακούνε, να παρατηρούν και να ακολουθούν οδηγίες.  Όλο το σώμα και οι αισθήσεις ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Με τις ανεστραμμένες και ακροβατικές στάσεις αυξάνεται η αυτοπεποίθηση τους και ξεπερνάνε τους φόβους τους.

Το μάθημα περιέχει και ασκήσεις χαλάρωσης, ξαπλωμένα στην αιώρα, ακούγοντας μουσική, ή ένα σύντομο παραμύθι ή οραματισμό. Έτσι μαθαίνουν να χαλαρώνουν, να ξεκουράζονται μέσα στη μέρα, να ρυθμίζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, να αποβάλλουν το άγχος και να χρησιμοποιούν τη δημιουργική τους φαντασία.

Η δασκάλα: Η Ιωάννα Φωτιάδου είναι πιστοποιημένη δασκάλα γιόγκα. Από το 2000 και έκτοτε ασκείται σε διαφορετικά συστήματα όπως παραδοσιακή Hatha, Iyengar, Ashtanga vinyasa, Kundalini και Satyananda yoga. Το 2020 αποφάσισε να εκπαιδευτεί και στην Aerial Glow Yoga.

Έναρξη 20/9/21

ΠρόγραμμαΔευτέρα & Τετάρτη 19:00
Ηλικίες 8-12 ετών
ΔιδάσκειΙωάννα Φωτιάδου
Μηνιαία συνδρομή35€ (Ε.Τ.)

Περιορισμένες θέσεις-Δηλώστε συμμετοχή

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 
Share This