Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
project
product
Ρυθμική Γυμναστική

Ρυθμική Γυμναστική

Η ρυθμική γυμναστική είναι ένα άθλημα με έλεγχο και ρυθμό στο σώμα και στο μυαλό. Το ιδανικό άθλημα για κορίτσια, αφού μέσα από αυτό μαθαίνουν να κινούνται με χάρη και να ελέγχουν το σώμα τους. Η ρυθμική γυμναστική συνδυάζει στοιχεία από μπαλέτο (ευλυγισία και ισορροπία), γυμναστική (δύναμη) και χορό, και ασκήσεις με συνοδεία μουσικής με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα). Ο μαζικός αθλητισμός στον τομέα της ρυθμικής γυμναστικής δημιουργεί έναν καλλιτεχνικό και διασκεδαστικό τρόπο ομαδικής άσκησης, ανακαλύπτοντας νέους τρόπους ψυχαγωγίας και ενδυνάμωσης, με πρωταρχικό ρόλο την καλοπέραση!

Διδάσκει η Ιωαννίδου Ελισάβετ καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.Ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην Ρυθμική γυμναστική απο την ηλικία των τριών ετών,με συμμετοχές και διακρίσεις σε επίσημους αγώνες.Αργότερα,για μικρό χρονικό διάστημα ασχολήθηκε ως αθλήτρια με το στήβο και το βόλεϊ.

Αποφοίτησε απο το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) με ειδικότητα στη ρυθμική γυμναστική.Αποτέλεσε Εθνικός κριτής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος της Ρυθμική γυμναστικής. Το 2010 ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα σε τμήματα αρχαρίων,αγωνιστικών τμημάτων και μαζικού αθλητισμού,με συμμετοχές σε αγώνες αλλά και σε εκδηλώσεις των αθλημάτων της γυμναστικής.

Τα τμήματά μας ολοκλήρωσαν τη λειτουργία τους για τη σεζόν 2020-2021. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!

ΠρόγραμμαΤρίτη & Πέμπτη 17:00Τρίτη & Πέμπτη 18:00 Τρίτη & Πέμπτη 19:00
Ηλικίες4-6 ετών6-9 ετών10 ετών+
ΔιδάσκειΕλίζα Ιωαννίδου
Συνδρομή35€/μήνα4 δόσεις Χ 80€ ή 300€ ΕΦΑΠΑΞ καταβολή
Πακέτο Ρυθμική & Ακροβατική Γυμναστική50€/μήνα

 

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή ΕΔΩ

Share This