Επιλογή Σελίδας
Κόσμημα με την τεχνική της Μικρογλυπτικής

Κόσμημα με την τεχνική της Μικρογλυπτικής

Η Μικρογλυπτική είναι μια αρχαία τεχνική που χρησιμοποιείται έως και σήμερα από τους σύγχρονους κατασκευαστές. Είναι μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική μέθοδος που μας επιτρέπει να δημιουργούμε κοσμήματα καθώς και αντικείμενα.

Χρησιμοποιώντας ειδικά κεριά, τα οποία με την διαδικασία της χύτευσης, μετατρέπονται σε τρισδιάστατα κοσμήματα ή και αντικείμενα τέχνης από ασήμι και μπρούντζο.
Κατά την διάρκεια των μαθημάτων οι διδασκόμενοι θα μάθουν να διαμορφώνουν, να σκαλίζουν και να χαράζουν τα διάφορα είδη κεριών – ρητίνες, εφαρμόζοντας ποικιλία τεχνικών και σχεδίων ώστε να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κάθε τους έμπνευση.
Είναι μια τεχνική η οποία δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις εξοπλισμού καθώς η αθόρυβη επεξεργασία του το κάνει να είναι μια ιδανική δημιουργική απασχόληση και για το σπίτι.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών, αρχάριους ή προχωρημένους.

Διάρκεια12 μαθήματα με ένα 3ωρο εβδομαδιαίο μάθημα
ΠρόγραμμαΔευτέρα 18:00-21:00
Συμμετοχή220€ σε 2 δόσεις των 110€ (συν έξοδα υλικών)
ΔιδάσκειΣτέλιος Χατζηκύργιος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:

  • Απαραίτητη η ετήσια εγγραφή μέλους: 15€
  • Δοκιμαστικά μαθήματα επιτρέπονται μόνο στα μηνιαία προγράμματα (1 σε κάθε πρόγραμμα) καταβάλλοντας το αντίστοιχο κόστος του μαθήματος.
  • Η συνδρομή όλων των μηνιαίων προγραμμάτων προκαταβάλλεται την πρώτη ημέρα του αντίστοιχου μήνα.
  • Σε περίπτωση απουσίας με υπαιτιότητα του Μέλους, δε γίνεται μεταφορά.
  • Στα τμήματα με λίστα αναμονής και σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή εντός της πρώτης εβδομάδας κάθε μήνα, η θέση θα παραχωρείται.
  • Τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται: εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ενδιαφερόμενος ακυρώσει τη συμμετοχή του, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστεί στα μαθήματα, εάν ο ενδιαφερόμενος επιλέξει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων να διακόψει την παρακολούθησή του. Μπορεί να γίνει μεταφορά της συμμετοχής σε διαφορετικό πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ. για τον ίδιο ή για συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος.
  • Κόστος μαγνητικής κάρτας σε περίπτωση απώλειας: 3€.
Share This