Επιλογή Σελίδας
Κολύμβηση

Κολύμβηση

Η ομάδα Κολύμβησης της Χ.Α.Ν.Θ. αποτελεί το πολυπληθέστερο αθλητικό τμήμα και παρά το γεγονός ότι η Χ.Α.Ν.Θ. από τα προπολεμικά χρόνια διοργάνωνε κολυμβητικούς αγώνες, η επίσημη έναρξη της δραστηριότητάς της αρχίζει το 1975 στα επίσημα πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας.

Η έναρξη λειτουργίας της ιδιόκτητης πισίνας που στεγάζεται εντός του κεντρικού κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θ. το 1983 έδωσε ώθηση ανάπτυξης κυρίως στη δημιουργία της κατάλληλης υποδομής.

Η μικρή πισίνα εκμάθησης κολύμβησης τόσο στη Χ.Α.Ν.Θ. όσο και στο Ποσειδώνιο και Εθνικό Κολυμβητήριο δημιούργησε τον πυρήνα των μικρών κολυμβητών αλλά και το βασικό τροφοδότη των Προ αγωνιστικών αλλά και των Αγωνιστικών τμημάτων.

Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας του τμήματος έχουν αναδειχθεί σπουδαίοι αθλητές και προσωπικότητες του υγρού στίβου. Αθλητές προερχόμενοι από την ακαδημία μας , έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς αγώνες  ,σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα .

Ένα άρτια καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο μεταλαμπαδεύει τα μυστικά του αθλήματος με μεγάλη επιτυχία με απώτερο στόχο την δια βίου άσκηση ως τρόπο ζωής για μια ζωή.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2022-23

ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΜΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑ

ΜΗΤΑΚΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΛΛΗ

ΠΕΛΤΕΚΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΒΛΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΝΙΑ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΕΤΗ

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΛΙΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΡΑΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΡΑΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΥΛΙΜΠΙΝ ΝΙΚΗΤΑΣ

ΣΙΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προπονητής : ΤΑΣΚΟΥΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

Προπονητές Κολυμβητικού Τμήματος: Νίκος Ασκγκίνης, Σταυρούλα Διουσλού (Προαγωνιστικά)

Σπύρος Θεοχάρους, Τοπχανέλης Γιώργος, Τοπχανέλης Στέφανος.

 

Share This