Επιλογή Σελίδας
Κοπτική – Ραπτική

Κοπτική – Ραπτική

Α΄ κύκλος

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να ασχοληθούν με την μοδιστρική και δεν έχουν τις βασικές γνώσεις. Θα γνωρίσουν τις βασικές λειτουργίες της ραπτομηχανής δημιουργώντας ένα απλό αντικείμενο. Θα μάθουν πως παίρνουμε μέτρα σε ένα σώμα, πως κονταίνουμε και πως στενεύουμε ένα ρούχο. Θα κατασκευάσουν απλά βασικά πατρόν φούστα, μπλούζα και φόρεμα ,εξατομικευμένα στις διαστάσεις του κάθε σώματος, και θα προχωρήσουν στην κοπή και ραφή των πατρόν σε ύφασμα. . Βασική προϋπόθεση οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν την δική   τους ραπτομηχανή κατά την  διάρκεια των μαθημάτων.

ΔιάρκειαΚύκλος 12 εβδομάδων με ένα μάθημα 3 ωρών/εβδομάδα
ΠρόγραμμαΑπογευματινά μαθήματα 18:00-21:00
Συμμετοχή240€ σε 2 δόσεις των 120€
ΔιδάσκουνΓεωργία Μελαδίνη, Σχεδιάστρια Ενδυμάτων – Μοντελίστ -Πατρονίστ

 

Β΄ κύκλος

Εξειδίκευση σε περισσότερα πατρόν όπως  διάφορα είδη φούστας, μπλούζα με πένσες, φόρεμα και παντελόνι. Εξάσκηση στην κοπή, στην ραφή και σε τεχνικές επάνω στα βασικά και νέα πατρόν.
Μόνο για απόφοιτους του πρώτου κύκλου

ΔιάρκειαΚύκλος 10 εβδομάδων με ένα μάθημα 3 ωρών/εβδομάδα
ΠρόγραμμαΑπογευματινά μαθήματα 18:00-21:00
Συμμετοχή210€ (σε 2 δόσεις των 105€)
ΔιδάσκουνΓεωργία Μελαδίνη, Σχεδιάστρια Ενδυμάτων – Μοντελίστ -Πατρονίστ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ:

  • Απαραίτητη η ετήσια εγγραφή μέλους: 15€
  • Δοκιμαστικά μαθήματα επιτρέπονται μόνο στα μηνιαία προγράμματα (1 σε κάθε πρόγραμμα) καταβάλλοντας το αντίστοιχο κόστος του μαθήματος.
  • Η συνδρομή όλων των μηνιαίων προγραμμάτων προκαταβάλλεται την πρώτη ημέρα του αντίστοιχου μήνα.
  • Οι επίσημες αργίες συμπεριλαμβάνονται στις συνδρομές και δεν αναπληρώνονται (Επίσημες αργίες: 26/10, 28/10, 24/12 (ημιαργία) 25/12,2 6/12, 31/1 (ημιαργία) 1/1, 6/1, 27/2, 25/3, 13/4 (ημιαργία), 14/4, 15/4, 16/4, 17/4, 1/5, 5/6 και 15/8).
  • Σε περίπτωση απουσίας με υπαιτιότητα του Μέλους, δεν γίνεται μεταφορά
  • Στα τμήματα με λίστα αναμονής και σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί η συνδρομή εντός της πρώτης εβδομάδας κάθε μήνα, η θέση θα παραχωρείται.
  • Τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται: εάν για οποιονδήποτε λόγο ο ενδιαφερόμενος ακυρώσει τη συμμετοχή του, εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστεί στα μαθήματα, εάν ο ενδιαφερόμενος επιλέξει κατά τη διάρκεια των μαθημάτων να διακόψει την παρακολούθησή του. Μπορεί  να γίνει μεταφορά της συμμετοχής σε διαφορετικό πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ. για τον ίδιο ή για συγγενικό του πρόσωπο μέσα στο ίδιο οικονομικό έτος.
  • Κόστος μαγνητικής κάρτας σε περίπτωση απώλειας: 3€
Share This