Επιλογή Σελίδας

Πρόγραμμα για σχολεία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στη ΧΑΝ δημιουργούμε δράσεις και ενέργειες που φιλοδοξούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη και καλλιέργεια των νέων της κοινωνίας μας. Στο πλαίσιο των θεμελιωδών σκοπών και αξιών του οργανισμού μας, ο οποίος υποστηρίζει την ισόπλευρη ανάπτυξη ψυχής, σώματος και πνεύματος, υλοποιούμε μια σειρά εναλλακτικών, εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα ψυχαγωγικών εκδρομών για παιδιά και εφήβους τόσο στις κατασκηνωτικές μας εγκαταστάσεις στον Άγιο Νικόλαο όσο και στο Ορεινό Εκπαιδευτικό μας Κέντρο στο Νυμφαίο.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Η κατασκήνωσή μας στον Άγιο Νικόλα Χαλκιδικής βρίσκεται σε έναν τόπο εξαιρετικής ομορφιάς με μία εναλλαγή τοπίων που σπάνια συναντά κανείς σε τέτοια ποικιλία. Διαθέτει ξενώνα για διαμονή, κτισμένο σε παραδοσιακό στυλ, τραπεζαρία ανοιχτή και κλειστή και οικήματα που μπορούν να λειτουργήσουν και το χειμώνα. Επίσης έχει οργανωμένη κουζίνα με τη δυνατότητα παροχής γευμάτων καθώς και χώρους γηπέδων και υπαίθριων δραστηριοτήτων.

ΝΥΜΦΑΙΟ

Στο ορεινό εκπαιδευτικό κέντρο του Νυμφαίου Φλώρινας ο αρμονικός συνδυασμός του κατάφυτου βουνού με τις κτιριακές εγκαταστάσεις δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για ξεκούραστη διαμονή και επαφή με το περιβάλλον. Η διαμονή γίνεται σε ευρύχωρα πέτρινα παραδοσιακά οικήματα. Το κεντρικό κτίριο, με γραφεία, εστιατόρια, μαγειρεία και αίθουσες πολλαπλών χρήσεων δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Η διάθεση των παραπάνω εγκαταστάσεων συμπληρώνονται από το κατάλληλα καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό που προσφέρουμε. Τα στελέχη μας είναι άτομα με μακρόχρονη εμπειρία στη διοργάνωση και πραγματοποίηση δράσεων τόσο εκπαιδευτικού, όσο και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, καθώς δραστηριοποιούνται εθελοντικά με παιδιά και εφήβους στους κόλπους της ΧΑΝ και όχι μόνο, για πολλά χρόνια.

Ρωτήστε μας για να σχεδιάσουμε μαζί και σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες το κατάλληλο πρόγραμμα ή την εκδρομή των μαθητών σας στις εγκαταστάσεις μας. Με σίτιση ή χωρίς, με ημερήσιο ή διήμερο πρόγραμμα, με εμψυχωτές της ΧΑΝ ή άνευ, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε από κοντά τα μυστικά της ομαδικής ζωής.

Σκοπός μας στις κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ. είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Παιδικές Κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ;

Share This