Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product
Ακροβατική Γυμναστική

Ακροβατική Γυμναστική

Η ακροβατική γυμναστική έχει γίνει το αγαπημένο άθλημα των παιδιών τα τελευταία χρόνια στη ΧΑΝΘ. Ένας συνδυασμός ακροβατικών κινήσεων που εστιάζουν στην ισορροπία, τη δύναμη και την ευλυγισία. Μέσα από ένα παιχνίδι κινήσεων ανακαλύπτουμε τις ακροβατικές μας δεξιότητες επιτυγχάνοντας εμπιστοσύνη, ομαδικότητα και συνεργασία.

Μαθαίνουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του σώματος με ασκήσεις που γίνονται όχι μόνο στο έδαφος αλλά και στον αέρα με πολύ θέαμα. Με έναν δημιουργικό, καλλιτεχνικό και διασκεδαστικό τρόπο καλλιεργούμε τις φυσικές ακροβατικές ικανότητες μας.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν νέους τρόπους ενδυνάμωσης και ψυχαγωγίας με εργαλείο το ίδιο τους το σώμα. Η δημιουργικότητα ανθίζει όταν τα παιδιά εργάζονται σαν ομάδα και το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό!!

Με κυρίαρχα στοιχεία τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό κάνουμε τα δύσκολα εύκολα και μπαίνουμε στον κόσμο της ακροβατικής με σκοπό να ισορροπήσουμε, να δυναμώσουμε και να συνεργαστούμε.

Η Σκυβαλάκη Μαρία απόφοιτος την ιδιωτικής σχολής Fitness GRAFTS, κάτοχος της διεθνής πιστοποίησης Hatha Yoga 200RYT και Acroyoga International (Solar and Lunar Immersions)δραστηριοποιείται στον χώρο των ακροβατικών εδώ και 7 χρόνια διδάσκοντας ακροβατική σε ενήλικες και παιδιά.

Έχει δημιουργήσει την δική της ομάδα Acromoments βασισμένη στα ακροβατικά και παράλληλα οργανώνει πεζοπορίες στη φύση σε συνδυασμό με yoga.

Έναρξη 14/9/21

ΠρόγραμμαΠαρασκευή 17:30-19:00Παρασκευή 19:00-20:30Τρίτη 19:00-20:30
Ηλικίες6-9 ετών10-12 ετών13 ετών +
ΔιδάσκειΜαρία Σκυβαλάκη
Μηνιαία συνδρομή35€
Πακέτο Ρυθμική & Ακροβατική Γυμναστική50€

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 
Share This