Επιλογή Σελίδας
Ακροβατική Γυμναστική

Ακροβατική Γυμναστική

Στο κεντρικό κτήριο της Χ.Α.Ν.Θ. λειτουργεί Σχολή Χορού αναγνωρισμένη από το υπουργείο Πολιτισμού

Η ακροβατική γυμναστική έχει γίνει το αγαπημένο άθλημα των παιδιών τα τελευταία χρόνια στη ΧΑΝΘ. Ένας συνδυασμός ακροβατικών κινήσεων που εστιάζουν στην ισορροπία, τη δύναμη και την ευλυγισία. Μέσα από ένα παιχνίδι κινήσεων ανακαλύπτουμε τις ακροβατικές μας δεξιότητες επιτυγχάνοντας εμπιστοσύνη, ομαδικότητα και συνεργασία.

Μαθαίνουμε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του σώματος με ασκήσεις που γίνονται όχι μόνο στο έδαφος αλλά και στον αέρα με πολύ θέαμα. Με έναν δημιουργικό, καλλιτεχνικό και διασκεδαστικό τρόπο καλλιεργούμε τις φυσικές ακροβατικές ικανότητες μας.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν νέους τρόπους ενδυνάμωσης και ψυχαγωγίας με εργαλείο το ίδιο τους το σώμα. Η δημιουργικότητα ανθίζει όταν τα παιδιά εργάζονται σαν ομάδα και το αποτέλεσμα είναι πάντα εντυπωσιακό!!

Με κυρίαρχα στοιχεία τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό κάνουμε τα δύσκολα εύκολα και μπαίνουμε στον κόσμο της ακροβατικής με σκοπό να ισορροπήσουμε, να δυναμώσουμε και να συνεργαστούμε.

Η Σκυβαλάκη Μαρία απόφοιτος την ιδιωτικής σχολής Fitness GRAFTS, κάτοχος της διεθνής πιστοποίησης Hatha Yoga 200RYT και Acroyoga International (Solar and Lunar Immersions)δραστηριοποιείται στον χώρο των ακροβατικών εδώ και 7 χρόνια διδάσκοντας ακροβατική σε ενήλικες και παιδιά.

Έχει δημιουργήσει την δική της ομάδα Acromoments βασισμένη στα ακροβατικά και παράλληλα οργανώνει πεζοπορίες στη φύση σε συνδυασμό με yoga.

Έναρξη 13/9/22

Πρόγραμμα

Παρασκευή 17:30-19:00

το τμήμα είναι πλήρες

Παρασκευή 19:00-20:30Τρίτη 19:00-20:30
Ηλικίες6-9 ετών10-12 ετών13 ετών +
ΔιδάσκειΜαρία Σκυβαλάκη
Ετήσια Δίδακτρα 12/9/22-15/6/234 δόσεις Χ 95€ ή ΕΦΑΠΑΞ καταβολή 340€
Πακέτο Ρυθμική & Ακροβατική Γυμναστική4 δόσεις Χ 120€ ή ΕΦΑΠΑΞ καταβολή 440€

*Το τμήμα των 17:30 είναι πλήρες. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του παιδιού στη λίστα αναμονής και θα σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που ανοίξει κάποια θέση.

Ημερομηνίες καταβολής δόσεων: 12/9/22, 14/11/22, 16/1/23, 13/3/23

Κράτηση θέσης για ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα ΕΔΩ

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ΕΔΩ

Για περισσότερα νέα και προσφορές επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο  και ακολουθήστε μας στο 
Κατηγορίες: ,
Share This