Επιλογή Σελίδας
Εκδρομές Χριστουγέννων

Αγαπητά μας στελέχη και αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος, θα πραγματοποιηθούν οι εκπαιδευτικές εκδρομές της Σχολής Στελεχών στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ., στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής. Η συμμετοχή σας στις εκπαιδευτικές εκδρομές της Σχολής Στελεχών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να δουλέψουμε μαζί σας, ένα μεγάλο μέρος του προγράμματός μας.

Τρόπος λειτουργίας εκδρομών: https://bit.ly/31v9sF4

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής: https://bit.ly/3GlPGLp 

Οι συμμετέχοντες στις εκπαιδευτικές εκδρομές, θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Οι ημερομηνίες των εκδρομών είναι οι εξής:

 

Ημερομηνίες εκδρομής

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη

Γ’ κύκλος (2006)

22 – 24 / 12 / 2021

17:00

13:30

Α’ κύκλος (2008) Ι

26 – 28 / 12 / 2021

09:00

13:30

Β’ κύκλος (2007) Ι

2 – 4 / 01 / 2022

09:00

13:30

Α κύκλος (2008) ΙΙ

4 – 6 / 01 / 2022

10:00

13:30

Β’ κύκλος (2007) ΙI

6 – 8 / 01 / 2022

10:00

13:30

 

Έναρξη εγγραφών: Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 (και μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις).

Πιο συγκεκριμένα:

  • Τρίτη 7 Δεκεμβρίου ώρα 11.00πμ ο Α’ κύκλος (2008)
  • Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου ώρα 11.00πμ ο Β’ κύκλος (2007)
  • Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ώρα 11.00πμ ο Γ’ κύκλος (2006)

 

Ο υπερσύνδεσμος (link) που θα πρέπει να επισκεφθείτε είναι ο παρακάτω:

https://ymca.gr/programmata/scholi-stelechon-christougenniatikes-ekdromes/

Η εγγραφή για την κάθε ηλικιακή ομάδα, θα πραγματοποιηθεί τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες και όχι νωρίτερα! Υπάρχει επάρκεια θέσεων για την κάθε ηλικιακή ομάδα, αλλά για την κάθε εκδρομή, οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες.

Μετά την έλευση των παραπάνω ημερομηνιών οι εγγραφές θα συνεχίζονται και μέσω email στο [email protected], εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 

Κατά την εγγραφή σας :

  • Στην περίπτωση που η εγγραφή σας σε εκδρομή κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να επιλέξετε εκδρομή όπου υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα και η δυνατότητα εγγραφής είναι ακόμα «ενεργή» και αντιστοιχεί στην ηλικιακή ομάδα όπου και ανήκετε.
  • Παιδιά που ανήκουν στον Α’ (2008) και στον Β’ κύκλο (2007), επιλέγουν μία εκ των δύο ημερομηνιών – εκδρομών όπου αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα.
  • Η αίτηση για «αναμονή» – καταχώρηση ονόματος στη σχετική «λίστα αναμονής», γίνεται με την αποστολή των στοιχείων του παιδιού (Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία εκδρομής στην οποία υπάρχει επιθυμία συμμετοχής, τηλέφωνα και email επικοινωνίας) στο email : [email protected] & e.[email protected].
  • Στην περίπτωση που υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα από συμμετοχή σε προγράμματα της Χ.Α.Ν., η εγγραφή σας δεν θα είναι δυνατή.

 

Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση κάθε εκδρομής είναι 35 άτομα και ο μέγιστος 45 άτομα. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής : 80€.

Η κράτηση θέσης πραγματοποιείται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς (click) και με την αποστολή του καταθετηρίου στο [email protected], υποδεικνύοντας τον μοναδικό αριθμό εγγραφής σας, όπως αυτός προκύπτει από το ηλεκτρονικό σύστημα (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΧΣΤ #16123).

Σε περίπτωση ακύρωσης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, εκτός και αν ειδοποιηθούμε εγγράφως (email στο [email protected]) μέχρι και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ώρα 13.00.

 

Οι εκδρομές αναχωρούν και επιστρέφουν κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στο χώρο όπου σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία, απέναντι από το κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ.. Η διαμονή γίνεται στον ξενώνα της κατασκήνωσής μας, στην Χαλκιδική, όπου υπάρχει κεντρική θέρμανση, ηλεκτρισμός και ζεστό νερό.

 

Τι να φέρετε μαζί σας :

2 self test, 10 Ιατρικές μάσκες Υψηλής Προστασίας μίας χρήσης (click) τύπου FFP2 & ΚΝ95,  σακίδιο εκδρομών, sleeping bag, σεντόνι, μαξιλάρι & μαξιλαροθήκη, αδιάβροχο, μπουφάν, ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια,  παντόφλες, φακό, παγούρι, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πετσέτα.

 

Ευπρόσδεκτα: μελομακάρονα, κουραμπιέδες, σιροπιαστά, σπανακοτυρόπιτες, φρούτα, ξηροί καρποί, μουσικά όργανα…

Μη ευπρόσδεκτα: κινητά, laptop, iPad …

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών

Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ. – Έμμα Συμεωνίδου [email protected]

2310 265776 & 231 600 1000 εσωτ. 854 & [email protected]

 

Στην περίπτωση που το παιδί δεν έχει συμμετάσχει φέτος σε κάποιο πρόγραμμα της Χ..Α.Ν.,

η ετήσια εγγραφή μέλους είναι 15€ επιπλέον.

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε και από το Facebook

Εκδρομή Γ' Κύκλου

 

Αγαπητά μας στελέχη,

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκπαιδευτική εκδρομή του Γ’ κύκλου της Σχολής Στελεχών, στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, το παρακάτω χρονικό διάστημα.

 

Γ’ κύκλος (2006) II

Ημερομηνία εκδρομής

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη

Άφιξη στη Θεσσαλονίκη

25 – 27 / 03 / 2022

17:00

19:30

 

Οι συμμετέχοντες στις εκπαιδευτικές εκδρομές, θα πρέπει να φέρουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και να υλοποιήσουν μοριακό RT-PCR (ή rapid test) 24 ώρες πριν την έναρξη της εκδρομής.

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής: https://bit.ly/3GtAHyL

 

Έναρξη εγγραφών: Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ώρα 11.00πμ

(με σειρά προτεραιότητας και μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις)

 

Ο υπερσύνδεσμος (link) που θα πρέπει να επισκεφθείτε είναι ο παρακάτω: https://ymca.gr/programmata/scholi-stelechon-ekdromes/

Η ενεργοποίηση του συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 ώρα 11.00πμ και όχι νωρίτερα!

Μέχρι τότε ο σύνδεσμος θα εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: «Εξαντλημένο απόθεμα».

 

Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι 36 άτομα και ο μέγιστος 50 άτομα. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Μετά την έλευση των παραπάνω ημερομηνιών οι εγγραφές θα συνεχίζονται και μέσω email στο [email protected], εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

 

Κατά την εγγραφή σας :

-> Στην περίπτωση που η εγγραφή σας κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να αποστείλετε αίτηση για «αναμονή» – καταχώρηση ονόματος στη σχετική «λίστα αναμονής», με τα παρακάτω στοιχεία του παιδιού (Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία εκδρομής στην οποία υπάρχει επιθυμία συμμετοχής, τηλέφωνα και email επικοινωνίας) στο email : [email protected] & [email protected].

-> Στην περίπτωση που υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα από συμμετοχή σε προγράμματα της Χ.Α.Ν., η εγγραφή σας δεν θα είναι δυνατή.

 

Κόστος συμμετοχής : 80€. Στην περίπτωση που η ετήσια συνδρομή μέλους δεν είναι ενεργή, η εγγραφή μέλους Χ.Α.Ν.Θ. (εκ του Καταστατικού) είναι 15€ επιπλέον.

 

Η κράτηση θέσης πραγματοποιείται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς (click) και με την αποστολή του καταθετηρίου στο [email protected], υποδεικνύοντας τον μοναδικό αριθμό εγγραφής σας, όπως αυτός προκύπτει από το ηλεκτρονικό σύστημα (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΧΣΤ 21123).

 

Σε περίπτωση ακύρωσης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, εκτός και αν ειδοποιηθούμε εγγράφως (email στο [email protected]) μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαρτίου ώρα 13.00.

 

Οι εκδρομές αναχωρούν και επιστρέφουν κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στο χώρο όπου σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία, απέναντι από το κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ.. Η διαμονή γίνεται στον ξενώνα της κατασκήνωσής μας, στην Χαλκιδική, όπου υπάρχει κεντρική θέρμανση, ηλεκτρισμός και ζεστό νερό. Οι ξενώνες της κατασκήνωσης αποτελούνται από δωμάτια χωρητικότητας τεσσάρων, έξι & οκτώ ατόμων. Η διανομή τους στα δωμάτια, θα πραγματοποιηθεί κατά την άφιξή τους στην κατασκήνωση.

 

Τι να φέρετε μαζί σας :

2 self test, παγούρι, 10 Ιατρικές μάσκες τύπου FFP2 & ΚΝ95, σακίδιο εκδρομών, sleeping bag, σεντόνι, μαξιλάρι & μαξιλαροθήκη, αδιάβροχο, ζεστό μπουφάν, ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια αθλητικά, παντόφλες, φακό, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πετσέτα.

 

Ευπρόσδεκτα: snack, πίτες, σπανακοτυρόπιτες, φρούτα, ξηροί καρποί, μουσικά όργανα…

Μη ευπρόσδεκτα: κινητά, laptop, iPad …

Στην περίπτωση που το παιδί έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδώσει στους Υπευθύνους κατά την άφιξή του στην Κατασκήνωση!

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

 

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών

 

Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ. – Έμμα Συμεωνίδου [email protected]

2310 265776 & 231 600 1000 εσωτ. 854 & [email protected]

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε και από το Facebook

Εκδρομές Πάσχα

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Αγαπητά μας στελέχη,

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι και φέτος, θα πραγματοποιηθούν οι εκπαιδευτικές εκδρομές της Σχολής Στελεχών στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής κατά την διάρκεια των διακοπών του Πάσχα.

Οι συμμετέχοντες στις εκπαιδευτικές εκδρομές, θα πρέπει να φέρουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και να υλοποιήσουν μοριακό RT-PCR test ή rapid test 24 ώρες πριν την έναρξη κάθε εκδρομής.

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής: https://bit.ly/3GtAHyL

 

Οι ημερομηνίες των εκδρομών είναι οι εξής:

Ημερομηνίες εκδρομήςΑναχώρηση από ΘεσσαλονίκηΆφιξη στη Θεσσαλονίκη
Α’ κύκλος (2008)16 – 18 / 04 / 202209:0013:30
Β’ κύκλος (2007)18 – 20 / 04 / 202210:0013:30

 

 

Έναρξη εγγραφών: Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 (και μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις).
Πιο συγκεκριμένα:
Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 ώρα 11.00πμ ο Α’ κύκλος (2008)
Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 ώρα 13.00 ο Β’ κύκλος (2007)

 

Η έναρξη των εγγραφών και η ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού συνδέσμου, θα πραγματοποιηθεί την ημέρα και την ώρα εγγραφής κάθε κύκλου, και όχι νωρίτερα! Μέχρι τότε ο σύνδεσμος θα εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: «Εξαντλημένο απόθεμα».

Η κράτηση θέσης πραγματοποιείται με την καταβολή του κόστους συμμετοχής σε έναν από τους Τραπεζικούς μας Λογαριασμούς (click) και με την αποστολή του καταθετηρίου στο [email protected], υποδεικνύοντας τον μοναδικό αριθμό εγγραφής σας, όπως αυτός προκύπτει από το ηλεκτρονικό σύστημα (π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ 21123).

  • Στην περίπτωση που η εγγραφή σας κρίνεται αδύνατη από τις πρώτες ώρες έναρξης των εγγραφών, θα πρέπει να αποστείλετε αίτηση για «αναμονή» – καταχώρηση ονόματος στη σχετική «λίστα αναμονής», με τα παρακάτω στοιχεία του παιδιού (Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, ημερομηνία εκδρομής στην οποία υπάρχει επιθυμία συμμετοχής, τηλέφωνα και email επικοινωνίας) στο email : [email protected] & [email protected].
  • Στην περίπτωση που υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα από συμμετοχή σε προγράμματα της Χ.Α.Ν., η εγγραφή σας δεν θα είναι δυνατή.

Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση κάθε εκδρομής είναι 36 άτομα και ο μέγιστος 50 άτομα. Για το λόγο αυτό, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 

Κόστος συμμετοχής : 80€. Στην περίπτωση που η ετήσια συνδρομή μέλους δεν είναι ενεργή, η εγγραφή μέλους είναι 15€ επιπλέον.

Σε περίπτωση ακύρωσης δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, εκτός και αν ειδοποιηθούμε εγγράφως (email στο [email protected]) μέχρι και την Παρασκευή 1 Απριλίου ώρα 13.00.

 

Οι εκδρομές αναχωρούν και επιστρέφουν κάτω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, στο χώρο όπου σταθμεύουν τα τουριστικά λεωφορεία, απέναντι από το κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ.. Η διαμονή γίνεται στον ξενώνα της κατασκήνωσής μας, στην Χαλκιδική, όπου υπάρχει κεντρική θέρμανση, ηλεκτρισμός και ζεστό νερό. Οι ξενώνες της κατασκήνωσης αποτελούνται από δωμάτια χωρητικότητας τεσσάρων, έξι & οκτώ ατόμων. Η διανομή τους στα δωμάτια, θα πραγματοποιηθεί κατά την άφιξή τους στην κατασκήνωση.

 

Τι να φέρετε μαζί σας :

2 self test, παγούρι, 10 Ιατρικές μάσκες τύπου FFP2 & ΚΝ95, σακίδιο εκδρομών, sleeping bag, σεντόνι, μαξιλάρι & μαξιλαροθήκη, αδιάβροχο, ζεστό μπουφάν, ζεστά ρούχα, κλειστά παπούτσια αθλητικά, παντόφλες, φακό, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πετσέτα.

 

Ευπρόσδεκτα: snack, πίτες, σπανακοτυρόπιτες, φρούτα, ξηροί καρποί, μουσικά όργανα…

Μη ευπρόσδεκτα: κινητά, laptop, iPad …

Στην περίπτωση που το παιδί έχει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδώσει στους Υπευθύνους κατά την άφιξή του στην Κατασκήνωση!

 

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνηση.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εκπαίδευσης Στελεχών & Νέων Εθελοντών

Σχολή Στελεχών Χ.Α.Ν.Θ. – Έμμα Συμεωνίδου [email protected]

2310 265776 & 231 600 1000 εσωτ. 854 & [email protected]

 

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε και από το Facebook

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση στελεχών;

Share This