Επιλογή Σελίδας
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
project
product

Στη Χ.Α.Ν.Θ. με ασφάλεια

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ.

Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ.

Με αφετηρία τον Νοέμβριο του 2019 πραγματοποιείται στη Χ.Α.Ν.Θ. η πρώτη αιμοδοσία, η οποία και αποτελεί δέσμευση για τον Τομέα “Άνθρωπος & Κοινωνία”, να συνεχίσει το ιδιαίτερα ευαίσθητο και σημαντικό, για όλη την ανθρωπότητα, έργο αυτό της εξασφάλισης μονάδων αίματος. Μέχρι και σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις εξορμήσεις στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ., πάντοτε με την υποστήριξη της υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Στο πλαίσιο αυτών έχουν συγκεντρωθεί 213 φιάλες αίματος, ενώ περισσότεροι από 400 εθελοντές έχουν προσέλθει στη Χ.Α.Ν.Θ. με σκοπό να αιμοδοτήσουν. Και οι τέσσερις εκδηλώσεις είναι αποτέλεσμα συνεργασίας κοινωνικών φορέων και αφιερωμένες στους ανθρώπους που πάσχουν από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία).

Λόγω των μέτρων προστασίας που εφαρμόστηκαν από την πολιτεία, το έτος 2020-2021, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, κληθήκαμε και εμείς με τη σειρά μας ως διοργάνωση να λάβουμε μέτρα προστασίας και υγιεινής. Στις τρεις τελευταίες αιμοδοσίες ακολουθήθηκε πρωτόκολλο υγιεινής, το οποίο περιελάμβανε απολύμανση χώρων, θερμομέτρηση επισκεπτών, προκαθορισμένα ραντεβού για τους εθελοντές αιμοδότες.

ΔΩΡΕΑ ΑΙΜΑΤΟΣ & ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ’

Η  δωρεά σας δεν χωρά αναβολή!

5η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗN Χ.Α.Ν.Θ.

ΔΕΣΜΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, 9.00 πμ – 2.00μμ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣEΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

Απολογισμοί εκδηλώσεων αιμοδοσίας

Αιμοδοσία 2021 – Σάββατο 24 Απριλίου

Αιμοδοσία 2020 – Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Αιμοδοσία 2020 – Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Αιμοδοσία 2019 – Σάββατο Νοεμβρίου

Όλες οι εκδηλώσεις αιμοδοσίας τέλεσαν υπό την αιγίδα των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πυλαίας – Χορτιάτη, Καλαμαριάς και της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας. 

Περισσότερες Πληροφορίες:
Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία

231 600 1041, – 45, – 42

email: [email protected]

 

 

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κοινωνικό Έργο της ΧΑΝΘ;

Share This