Επιλογή Σελίδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. με τη συνεργασία 15 κοινωνικών φορέων για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με την προσφορά στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία).

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ., με 98 δηλώσεις συμμετοχής από εθελοντές αιμοδότες που οδήγησαν στη συγκέντρωση 45 μονάδων αίματος.

 

Η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ και τήρησε αυστηρά όλο το ενδεδειγμένο πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τον ΕΟΔΥ ειδικά για εξορμήσεις εκτός νοσοκομείου.

 

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

 

Τη στήριξή του έδειξε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α. Παναγιώτης Κατσίβελας, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου,  Κωσταντίνος Γκιουλέκας και Στράτος Σιμόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην ΠΚΜ Μελίνα-Μαρία Δερμεντζοπούλου και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Την 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. συνδιοργάνωσαν οι κοινωνικοί φορείς: Χ.Α.Ν.Θ., Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Αχτίδα, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Bloode, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ,  RED-Y.

 

Ευχαριστούμε τους Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΕΒΕ – Mercedes-Benz & smart, Παπασωτηρίου και Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Vikos Natural Mineral Water για την πολύτιμη στήριξη! ❤️

 

 

 

 

Share This