Επιλογή Σελίδας

Το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ, μοναδικό στην Ελλάδα, προσφέρει αθλητικές-εκπαιδευτικές δραστηριότητες για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς και για αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, φροντιστήρια κ.α.

Το κάθε πρόγραμμα αποτελεί μία ολοκληρωμένη αθλητική-εκπαιδευτική εμπειρία, στο πλαίσιο της οποίας οι συμμετέχοντας έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σπάνια συλλογή του Μουσείου με βιωματικό τρόπο και να αθληθούν στις πλήρως εξοπλισμένες, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ με την υποστήριξη των έμπειρων προπονητών της.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ – ΓΥΜΝΑΣΙΑ – ΛΥΚΕΙΑ

Τα μουσειοπαιδαγωγικά μας προγράμματα περιλαμβάνουν φέτος ακόμα περισσότερες δραστηριότητες και είναι, όπως πάντα, προσαρμοσμένα στην εκάστοτε ηλικιακή ομάδα. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με σπάνια εκθέματα, που αφηγούνται την ιστορία και το υπέροχο ταξίδι του μπάσκετ από την Αμερική, στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μέσω των αθλητικών δραστηριοτήτων, τα παιδιά αναπτύσσουν την κιναισθητική και την χωροταξική τους νοημοσύνη, εξασκούν τις αθλητικές τους δεξιότητες και έρχονται σε επαφή με τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 ώρες και 30 λεπτά. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν αναμνηστικό του Μουσείου μας.

Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΣΤΕΦΑΝΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Για τα παιδιά Νηπιαγωγείου το Μουσείο Μπάσκετ ΧΑΝΘ προσφέρει μουσειοπαιδαγωγικό πρόγραμμα διάρκειας 1 ώρας και 30 λεπτών το  οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες ειδικά προσαρμοσμένες στην ευαίσθητη προσχολική ηλικία. 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Για  τις  ομαδικές  επισκέψεις  άνω  των  12  ατόμων (ενηλίκων και παιδιών) υπάρχει η δυνατότητα εκπαιδευτικής ξενάγησης.

 

Για τη συμμετοχή σας στα προγράμματα του Μουσείου Basket, απαιτείται προσυνεννόηση!

Θεοδωρούδη Ελευθερία: 2310261210, 2316001000 (εσωτ.4815, 4812),      

email: [email protected]

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ της ΧΑΝΘ;

Share This