Επιλογή Σελίδας

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΗΛΙΟΥ ΞΑΝΑ! 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ

…Κρίμα που δεν είμαι αγόρι και 14 ετών ώστε να μπορώ να

συμμετάσχω στη κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στο Πήλιο…

Έλλη Λαμπέτη

Η κατασκήνωση της Χ.Α.Ν. στο Πήλιο από την ίδρυσή της το 1924 -η πρώτη οργανωμένη κατασκήνωση στην Ελλάδα- μέχρι και σήμερα που διανύει τη δέκατη δεκαετία λειτουργίας, αποτελεί σημείο αναφοράς και κιβωτό πολύτιμων αναμνήσεων για δεκάδες χιλιάδες κατασκηνωτές που έχουν βιώσει το «Πηλιορείτικο κατασκηνωτικό πνεύμα της Χ.Α.Ν.» και φθάνουν πλέον στην τέταρτη γενιά.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι παλιοί κατασκηνωτές και κατασκηνώτριες κάθε ηλικίας, δεν παραλείπουν να την επισκεφτούν έστω και για λίγες στιγμές στη διάρκεια του έτους, ενώ είναι μοναδικά τα συναισθήματα και η προσέλευση στις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις, με συμμετοχή εκατοντάδων Πηλιορειτών από κάθε σημείο της γης.

Εάν και εσείς θέλετε να επιστρέψετε αυτό το καλοκαίρι «εκεί που οι φιλίες διαρκούν μια ζωή και οι αξίες ακόμη μετρούν», στον Αη Γιάννη ξανά,  μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην Κατασκηνωτική Περίοδο «Παλαιών Κατασκηνωτών & Φίλων».

Είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για όλους τους κατασκηνωτές κάθε ηλικίας, να ξαναθυμηθούν τα κατασκηνωτικά τους καλοκαίρια και να ξαναζήσουν για λίγες μέρες τη ζωή του Πηλίου, αλλά και για όσους φίλους και γονείς των νεότερων κατασκηνωτών θέλουν να ζήσουν και να γνωρίσουν την εμπειρία και τη μοναδικότητα της κατασκήνωσης του Πηλίου.

Τέσσερις μέρες ξενοιασιάς. Θα τραγουδήσουμε για ακόμη μια φορά τον ύμνο του Πηλίου, θα ζήσουμε στη σκηνή, μπάνιο στο Παπά Νερό, αθλητικές δραστηριότητες. Θα περπατήσουμε στο βουνό, θα αναπολήσουμε κάτω από τον Πηλιορείτικο ουρανό μνήμες, φίλους και στιγμές.  Από τη βραδιά γνωριμίας μέχρι τη βραδιά αποχωρισμού, εκεί στη πυρά, έχουμε πολλά να πούμε, πολλά να κάνουμε, πολλά να θυμηθούμε.

Από Τετάρτη 30/08/2023 έως Κυριακή 03/09/2023

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παλαιοί κατασκηνωτές 7 έως 97 ετών, στελέχη της κατασκήνωσης, γονείς και φίλοι, οικογένειες με τα παιδιά τους και κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να ζήσει τη μαγεία του Πηλίου.

Κόστος συμμετοχής: ενήλικες 90 ευρώ, παιδιά μέχρι 14 ετών 70 ευρώ 

Περιλαμβάνει: διαμονή και διατροφή από μεσημέρι Τετάρτης έως μεσημέρι Κυριακής.

Link εγγραφής:

https://ymca.gr/programmata/kataskinosi-ch-a-n-pilio-kataskinosi-paleon-kataskinoton-filon-piliou/ 

Σκοπός μας στις κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ., είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Παιδικές Κατασκηνώσεις της Χ.Α.Ν.Θ.;

Share This