Επιλογή Σελίδας

Ο Τομέας Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ. σε συνεργασία με τη Δομή Ασυνόδευτων Ανηλίκων Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, τα Εκπαιδ​​ευτήρια Μαντουλίδη και το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 3/11/2022, στις 10:00, διοργανώνουν έναν διαφορετικό πολυπολιτισμικό αγώνα βόλεϊ για όλα τα παιδιά! Έναν αγώνα για τη συμπερίληψη!

Όταν η πρωτοβουλία ομάδας παιδιών του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη να στηρίξουν και να γνωρίσουν τα παιδιά της Δομής των Ασυνόδευτων Ανηλίκων του ΔΟΜ, ενισχύεται από τις προσπάθειες του εξειδικευμένου προσωπικού του ΔΟΜ και “αγκαλιάζεται” από την ομάδα των ανθρώπων του τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς της Χ.Α.Ν.Θ., που κάθε φορά στηρίζει ενεργά και αναδεικνύει αυτές τις συμπράξεις, και όταν αυτή η αρχική πρωτοβουλία πολλαπλασιάζεται με τη στήριξη της ομάδας των εκπαιδευτικών του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και τη συμμετοχή όλων των παιδιών του σχολείου, τότε ο “αγώνας” για τη συμπερίληψη γίνεται μια μεγάλη πολυπολιτισμική γιορτή για τη σχολική κοινότητα και πολύ περισσότερο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε αυτόν τον “αγώνα” είμαστε όλοι/ες μία ομάδα! Σε αυτόν τον “αγώνα” είμαστε όλοι και όλες κερδισμένοι και κερδισμένες!

Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδα του Τμήματος Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. που φροντίζει ώστε αυτή η μέρα να είναι μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλα τα παιδιά μας!

Η δράση εντάσσεται στο κοινωνικό πρόγραμμα Χαρίζω ένα Χαμόγελο της Χ.Α.Ν.Θ, και την ευθύνη διοργάνωσης έχει ο Τομέας Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς Χ.Α.Ν.Θ.

Share This