Επιλογή Σελίδας

Παράρτημα Καλαμαριάς

Λειτουργία και Διοίκηση

Λειτουργία

H ΧΑΝ Καλαμαριάς λειτουργεί καθημερινά, εκτός Κυριακής, το πρωί από 9:00 έως 13:00 και το απόγευμα από 17:00 έως 22:00 με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων ανάλογα με την εποχή. Το χειμερινό πρόγραμμα αρχίζει το Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Ιούνιο και περιλαμβάνει αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές δραστηριότητες για κάθε ηλικία και φύλο. 
Οι εγγραφές αρχίζουν τον Σεπτέμβριο και συνεχίζονται όλο το χρόνο εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στα τμήματα. Η ετήσια συνδρομή μέλους είναι 12 ευρώ.
 
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα αρχίζει στις 15 Ιουνίου και τελειώνει 11 Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει τη θερινή απασχόληση παιδιών, τα καλοκαιρινά μαθήματα κιθάρας και αρμονίου και την καθημερινή λειτουργία της παιδικής λέσχης.

Διοίκηση

Η ΧΑΝ Καλαμαριάς διοικητικά και οικονομικά στηρίζεται από τη ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και ανήκει σ΄ αυτήν. Διοικείται από επιτροπή της οποίας ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΑΝΘ και απαρτίζεται από αξιόλογα μέλη της κοινωνίας της πόλης.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παράρτημα Καλαμαριάς;

Share This