Επιλογή Σελίδας

Ιστορικό Αρχείο ΧΑΝΘ

100 χρόνια ιστορίας της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης
Το 2021 η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής και δράσης

Ενόψει της επετείου συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή της, η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης σκοπεύει να αναδείξει το ρηξικέλευθο κοινωνικό, αθλητικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο που προσφέρει στη νεολαία της χώρας, από το 1921 μέχρι σήμερα. Θα αναζητήσει τα χνάρια της ιστορικής της διαδρομής, ξεκινώντας από τους πρωτεργάτες της, Αμερικανούς και Έλληνες, θα επιδιώξει την επανασύνδεση με τους απογόνους τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θα αποδώσει φόρο τιμής στο πνεύμα της εθελοντικής, ανιδιοτελούς προσφοράς. Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό 100 χρόνων λειτουργίας της ΧΑΝΘ, θα αναδειχθεί η διαρκής προσπάθεια που καταβάλλει η οργάνωση για τη διάσωση, καταλογογράφηση και μελέτη του αρχειακού της υλικού, που χρονολογείται από τις αρχές του 20ού αιώνα, με τη δημιουργία ενός νέου Αρχειακού και Ερευνητικού Κέντρου, το οποίο θα είναι ανοιχτό σε ερευνητές από όλο τον κόσμο.

 

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

«Θυμόμαστε την ιστορία μας, τιμούμε την κληρονομιά των ιδρυτικών στελεχών μας, διαφυλάσσουμε το παρόν και χαράζουμε το μέλλον.»

Τι είναι το Ιστορικό Αρχείο της ΧΑΝΘ;

Το Ιστορικό Αρχείο της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα σημαντικότερα ιδιωτικά αρχεία της χώρας. Μέσω των σωζόμενων τεκμηρίων του, καταγράφεται διαχρονικά μια περίοδος εκατό και πλέον ετών, στην οποία περιλαμβάνεται η ίδρυση, η λειτουργία και κυρίως η πολύπλευρη συμβολή ενός εμβληματικού για τη ελληνική νεολαία φορέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, τις άλλες πόλεις που έδρασε η οργάνωση, αλλά και σε περιοχές του αλύτρωτου ελληνισμού.

Τα τεκμήρια του αρχείου περιλαμβάνουν:

Χαρτώο υλικό: Πρωτότυπα ιστορικά έγγραφα (χειρόγραφα, δακτυλόγραφα ή φωτοαντίγραφα εγγράφων), χειρόγραφα βιβλία τήρησης Πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων, Διοικητικών Συμβουλίων, μητρώα μελών, Βιβλία Πρωτοκόλλου Αλληλογραφίας, οικονομικών καταστάσεων, ατομικά δελτία αθλητών, κατασκηνωτών, τοπογραφικοί χάρτες-αρχιτεκτονικά σχέδια, κ.ά.

Έντυπα: Φυλλάδια, αφίσες, προσκλήσεις, εφημερίδες και περιοδικά της ΧΑΝΘ.

Οπτικοακουστικό υλικό: Φωτογραφίες, μπομπίνες ταινιών, μικροφίλμς, κασέτες ήχου και βιντεοταινίες κάμερας, ψηφιακούς πολυμορφικούς δίσκους (DVD).

Ηλεκτρονικό υλικό: Αρχεία ηλεκτρονικών εγγράφων κειμένου, ήχου, εικόνας, βίντεο καθώς και αρχεία από τεκμήρια που έχουν ψηφιοποιηθεί.

​​Χρονολογικά τα τεκμήρια του αρχειακού υλικού της ΧΑΝΘ αποτυπώνουν αρχικά τη δράση της πρόδρομης Αμερικανικής YMCA από το 1918, και ακολούθως την ίδρυση και δράση της ΧΑΝΘ από το 1921.   

Στα σπάνια ιστορικά τεκμήρια του Αρχείου συγκαταλέγονται οι Απολογιστικές Εκθέσεις λειτουργίας των Σπιτιών του Στρατιώτη και της YMCA στη Θεσσαλονίκη τις οποίες συντάσσουν τα πρώτα της στελέχη. Οι εκθέσεις συνοδεύονται από το αντίστοιχο κατά θέμα και τμήμα δραστηριότητας αυθεντικό φωτογραφικό υλικό, ενώ έχουν συνταχθεί και δεθεί έτσι, ώστε να αποτελούν καλαίσθητα χειροποίητα λευκώματα.

Ιστορικό συγκρότησης του Αρχείου της ΧΑΝΘ

Οι συλλογές του Αρχείου της ΧΑΝΘ καταλαμβάνουν, προς το παρόν, 550 μέτρα ραφιών και συγκροτήθηκαν σταδιακά, είτε από εκκαθαρίσεις του διοικητικού αρχείου των τμημάτων της ΧΑΝΘ, είτε από δωρεές των μελών και φίλων της από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την ευθύνη και διαχείριση του Αρχείου της ΧΑΝΘ έχει πενταμελής Επιστημονική Επιτροπή αποτελούμενη από έμπειρους ιστορικούς και Αρχειονόμο-Βιβλιοθηκονόμο.

Ενδεικτικά Τεκμήρια Αρχείου
Λευκώματα κατασκήνωσης Πηλίου, Χαλκιδικής, Νυμφαίου & Πίνδου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

1. Κεντρική Επετειακή Εκδήλωση

Κεντρική επετειακή εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ΧΑΝΘ, με τη συμμετοχή επισήμων και επιφανών προσωπικοτήτων από ολόκληρο τον κόσμο. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της πλούσιας ιστορίας και της μακράς κληρονομιάς της ΧΑΝΘ. Μεταξύ των επίτιμων προσκεκλημένων θα είναι οι τοπικές Αρχές, φορείς της πόλης, η Πολιτεία και η Εκκλησία, στο υψηλότερο δυνατό βαθμό εκπροσώπησης. Την επετειακή εκδήλωση μνήμης θα κληθούν, επίσης, να τιμήσουν με την παρουσία τους οι απόγονοι των Αμερικανών και Ελλήνων πρωτεργατών της ΧΑΝΘ, ο ρόλος των οποίων υπήρξε καταλυτικός στην ίδρυση της οργάνωσης.

2. Δημιουργία νέου Αρχειακού και Ερευνητικού Κέντρου

Εκπρόσωπος της Ελληνικής Πολιτείας και οι χορηγοί του έργου θα κληθούν να εγκαινιάσουν το νέο Αρχειακό και Ερευνητικό Κέντρο της ΧΑΝΘ, όπου θα στεγαστεί μόνιμα η σπουδαία Ιστορική Αρχειακή Συλλογή της ΧΑΝΘ, που αφορά στην πορεία και την πολυσχιδή δράση της.

Εκτιμώμενο κόστος: € 140.000

3. Έκδοση Επετειακού Τόμου
ΧΑΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1921-2021: ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ
Ο εόρτιος τόμος θα αναδείξει την εκατονταετή πλούσια δράση της οργάνωσης, μέσα από ανέκδοτες φωτογραφίες, έγγραφα και υλικό που προέρχονται κυρίως από το Ιστορικό Αρχείο της ΧΑΝΘ και θα κυκλοφορήσει σε πολυτελή, δίγλωσση έκδοση (ελληνικά – αγγλικά) σε 1.000 αντίτυπα, τα οποία θα διατίθενται προς πώληση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο τόμος θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση.

Εκτιμώμενο κόστος: € 15.000

4. Επιστημονική Ημερίδα

Διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας με στόχο την καταγραφή της ιστορίας της ΧΑΝΘ στην πόλη και την ανάδειξη της προσφοράς της στη νεολαία της Ελλάδας. Στην ημερίδα θα κληθούν να ομιλήσουν επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να αναδείξουν με τις ανακοινώσεις τους τις σημαντικότερες πτυχές του ιστορικού βίου της οργάνωσης.
Θα προβλεφθούν έξοδα για φιλοξενία συνέδρων και δεξίωση προς τιμήν των εισηγητών και των προσκεκλημένων. Οι ανακοινώσεις της ημερίδας θα εκδοθούν ως σειρά με τίτλο «Τετράδια Ιστορίας».

Εκτιμώμενο κόστος: € 7.000

5. Έκδοση Σειράς: «Τετράδια Ιστορίας»

Οι ανακοινώσεις των συνέδρων που θα συμμετάσχουν στην Επιστημονική Ημερίδα θα εκδοθούν ως μια σειρά μικρών επιστημονικών μελετών (32 σελίδων) κάτω από το γενικό τίτλο: «Τετράδια Ιστορίας». Θα καλύπτουν τα ακόλουθα θεματικά πεδία: «Τα Σπίτια του Στρατιώτη και η ΧΑΝΘ», «Ο Μητροπολίτης Γεννάδιος, Επίτιμος Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ», «Οι πρωτεργάτες από την Αμερική και η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης», «Οι πρόσφυγες της Σμύρνης στη ΧΑΝ», «Η εισαγωγή και διάδοση των ομαδικών αθλημάτων στην Ελλάδα», «Η ιστορία των κατασκηνώσεων στην Ελλάδα», «Ανακαλύπτοντας έναν ανεκτίμητο θησαυρό: το ιστορικό αρχείο της ΧΑΝΘ» και άλλα.

Εκτιμώμενο κόστος: € 11.000

6. Έκθεση εντύπων, φωτογραφιών και ιστορικών εγγράφων

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο τετράμηνο του 2021.

Εκτιμώμενο κόστος: € 20.000

7. Αρχεία ΧΑΝ Πανεπιστημίου Μινεσότα & Αρχεία Παγκόσμιας Ένωσης των ΧΑΝ στη Γενεύη
 • Απόκτηση ψηφιοποιημένου Αρχείου της ΧΑΝ που φυλάσσεται στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα (Αρχείο ΧΑΝ Οικογενείας Kautz), Αρχεία Διεθνούς Δράσης της ΧΑΝ στην Ελλάδα, 31 κούτες.

Εκτιμώμενο κόστος: € 6.500

 • Απόκτηση ψηφιοποιημένου Αρχείου της ΧΑΝ που φυλάσσεται στα Κεντρικά Γραφεία της Παγκοσμίου Ενώσεως των ΧΑΝ στη Γενεύη. Αρχεία δράσης της ΧΑΝ στην Ελλάδα, 10 κούτες.

Εκτιμώμενο κόστος: € 8.500

8. Φωτοαναστατικές εκδόσεις των πρώτων φωτογραφικών λευκωμάτων και απολογισμών της ΧΑΝΘ
Τα πρώτα λευκώματα και οι ετήσιοι απολογισμοί της ΧΑΝΘ, που είχαν ως σκοπό να καταγράψουν με γλαφυρή λεπτομέρεια τα επιτεύγματα των υπαλλήλων και των εθελοντών της, αποτελούν περίτεχνα πονήματα. Στόχος τους ήταν, επίσης, να εντυπωσιάσουν τοπικούς και ξένους αξιωματούχους με το καινοτόμο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που προσέφερε η ΧΑΝΘ, με απώτερο στόχο την προσέλκυση πολύτιμης ηθικής και οικονομικής στήριξης. Επιλεγμένα λευκώματα και απολογισμοί θα ανατυπωθούν και θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένα, αριθμημένα, αντίτυπα.

Εκτιμώμενο κόστος: € 7.000

Οι παραπάνω προγραμματιζόμενες δράσεις και εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της ΧΑΝΘ αποτελούν μέρος μόνο από ένα σύνολο εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2021, για να τιμηθούν τα 100 χρόνια της Αδελφότητας. 

Ευχαριστούμε την ANCA-Tεχνική Μελετητική

Αφίσες προώθησης του Ιστορικού Αρχείου

 
Κατηγορίες δωρητών
 • Μετάξι
  έως 499€
 • Χαλκός
  500€ έως 999€
 • Ασήμι
  1.000€ έως 4.999€
 • Χρυσός
  5.000€ έως 9.999€
 • Πλατίνα
  10.000€ έως 19.999€
 • Διαμάντι
  20.000€ και άνω

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΩΡΗΤΩΝ

Κατηγορία “Πλατίνα”:
John & Emily Custer Family

Κατηγορία “Χρυσός”:
Tad Lansdale & the Lansdale Family Fund
Spirit of America
Οικογένεια Γώδη

Κατηγορία “Ασήμι”:
David Lansdale
Jeff Lansdale
McGrew W. William
Michael Lansdale
Robert & Marjorie Bowles
Theocharides Family
Willis Family
Αμπατζή Λένα
Ανανιάδης Διονύσης
Κοντογούρης Αχιλλέας
Μπουτάρης Στέλλιος
Οικογένεια Καλτσίδη
Φλωρεντίν Αλμπέρτος

Κατηγορία “Χαλκός”:
Γεωργοπαπαδάκου Ελένη Ναυσικά
Ζαχαριάδης Κώστας
Μέγας Γιάννης
Οικογένεια Σπύρου Ξανθόπουλου
Σωσσίδης Ιωάννης

Κατηγορία “Μετάξι”:
AA & Partners
Draper George & Charlotte
Warner Randall
Αγγέλης Αλέξανδρος
Άγιος Λευτέρης
Αγίου Φλέρη
Αθανασιάδου Ελένη
Αμανατίδης Ευστάθιος
Αμανατίδου Αιμιλία
Ανανιάδης Πρόδρομος
Αναστασίου Ανέστης
Αναστασιάδου Ευδοξία
Ανώνυμος
Αρβανιτίδης Θεόφιλος
Αρτεμίου Στέφανος
Ασημακοπούλου Θεοδοσία
Αυγερινού Λυδία-Παρασκευή
Βασιλικιώτης Τζώρτζης
Βλαχοπούλου Ναταλία
Βόγιας Δωρόθεος
Βροχίδου Γιούλη
Γέρου Φωτεινή
Γαλανού Αναστασία
Γανοπούλου Ερμιόνη
Γενιτσάρη Κοραλία
Γεωργιάδης Παύλος
Γεωργιάδου Αναστασία
Γιαννακούλας Μάνος
Γκάλφα Ισμήνη-Μαρία
Γκατζώνη Αναστασία
Γκέρτσης Θανάσης
Γκίνης Γιάννης
Γκουλιαμτζής Πάνος
Γλεούδη Νίκη
Γουλή Όλγα
Γουλής Αντρέας
Γουλιέλμος Γεώργιος
Γούσιος Αστέρης
Γούσιος Νίκος
Γρίβα Ηρώ
Γραμματικόπουλος Σάββας
Γρηγοριάδης Παναγιώτης
Γρηγοριάδου Ελισάβετ
Γρηγοριάδου Λιόρα
Δάικος Αναστάσιος
Δαλαμάγκας Στάθης
Δήμου Άννα
Δίνα Ελίνα
Δαμασκηνίδης Αντώνης
Δαμασκος Στέργιος
Δαραβίγκα Ιωάννα
Δατσέρη Μαρία
Δαφνάκης Στέφανος
Δημηστός Κωνσταντίνος
Δημητρίου Κίμων
Δημητρίου Παναγιώτης
Εμμανουηλίδου Άννα
Εσκιάδου Ευφροσύνη
Ζαφειριάδης Ιορδάνης
Ζαφειρίου Μαρία
Ζαχαροπούλου Ευδοκία
Ζαχαροπούλου Μαρία
Ζιώγα Βασιλική
Θεοδοσίου Αλεξάνδρα
Θεοδοσιάδη Ειρήνη
Θεοδωρίδης Αθανάσιος
Θεοδωρούδη Ελευθερία
Θεοτόκη Λουκρητία
Ιεροπούλου Κρίστα
Ιεροπούλου Ραχήλ
Ιωάννου Κίμων
Ιωαννίδης Αστέριος
Ιωαννίδης Πέτρος
Ιωαννίδης Στέλιος
Ιωαννίδου Αλεξάνδρα
Ιωαννίδου Αρετή
Ιωσηφίδου Πηνελόπη
Καβακόπουλος Παναγιώτης
Καλίτσης Δημήτρης
Καλαϊτζίδου Ειρήνη
Καλαϊτζοπούλου Μαρία
Καλλία Αλίκη
Καλλιγκάτση Κατερίνα
Καλλιγκάτση Σαμόζι
Καλφίδης Μιχάλης
Καλφοπούλου Βαλεντίνη
Καπλαντζή Νικόλ
Καραΐσκος Δημήτρης
Καρέογλου Ελένη
Καρασαρίδης Γιώργος
Καστρινοπούλου Ηλιάνα
Κατρανίτσας Στέφανος
Κατσαβάκη Μαρία
Κελέκη Ζέτα
Κεραμέως Μαρία
Κεραμέως Όλγα
Κεσίσης Θάνος
Κεσαπίδη Θεοδώρα
Κιακίδης Δημήτριος
Κινάλης Νίκος
Κιοσσέ Μάρθα
Κιούση Μαριλίνα
Κιούσης Κωνσταντίνος
Κισκίνη Αλεξία
Κολωνιάρη Χριστίνα
Κολωνιάρης Αναστάσιος
Κολωνιάρης Γρηγόρης
Κοσμίδου Κατερίνα
Κοτζιαγκιαουρίδου Αργυρώ
Κότσιαρη Γιώτα
Κυνηγοπούλου Αγάπη
Λαδά Εύα
Λαζάρου-Τρανού Φανή
Λαζαρίδης Φοίβος
Λαζαρίδου Δανάη
Λιάκου Ειρήνη
Λίμπου Καλλιόπη
Λόρνα Μαρία
Μάνου Ντέμη
Μάντζιος Παύλος
Μάρκου Νίκος
Μάστορα Μαρία – Έλλη
Μέρτζιος Βασίλης
Μαγλάρας Γιώργος
Μαδαράκη Κωνσταντίνα
Μαρμαρίδου Παρέσσα και Αθηνά
Ματαυτσή Ασημίνα
Μαυρίδης Γιώργος
Μαυρούλης Αθανάσιος
Μεταξάς Κώστας
Μηνοπούλου Μαρία – Αργυρώ
Μηνούδη Μαρία
Μιχαηλίδης Βενιζέλος
Μιχαηλίδης Δημήτρης
Μουχτάρη Μαρία
Μπάκης Κωνσταντίνος
Μπαλοτογλου Νικόλας
Μπαχτσεβάνη Ευδοξία
Μπελενιώτη Μελίνα
Μποΐτση Σίλια
Νάκου Κωνσταντίνα
Νικήτας Κατσαρός
Οικονόμου Γιάννης
Οικονόμου Δημήτρης
Οικονόμου Κατερίνα
Ορφανίδου Σοφία
Ουζούνης Ιωάννης
Πέρκινς Κάθριν
Παμπαλιάρη Αλεξάνδρα
Παμπαλιάρης Δημήτρης
Παναγιωτίδη Σμαράγδα
Παναγιωτίδης Παύλος
Παναγιωτίδου Δήμητρα
Παντελή Άννα
Παντελή Δέσποινα
Παπαγεωργίου Σπύρος
Παπαγεωργίου-Διονυσόπολος Γιώργος
Παπαδημητρίου Αντώνης
Παπαδοπούλου Παυλίνα
Παπαδοπούλου Χρυσάνθη
Παπαλαζάρου Αναστασία-Ιωάννα
Παπανικολάου Θάνος
Παπαστεργίου Γεωργία
Παπαϊωάννου Αυγή
Παπαϊωάννου Βαλασία
Παρασκευαΐδης Κωστής
Πατουρίδης Ίων
Πεφτιτσέλη Γιούλη
Πηλείδου Μαρία
Πλαστήρας Κωνσταντίνος
Ποθητός Μάκης
Ποθητού Ρούλα
Ποθητού Χρυσούλα
Σάπικα Αγγελική
Σαββίδης Δημοσθένης
Σαλβανος Αλέξανδρος
Σαραβέλλα Ευγενία
Σδούγκος Θάνος
Σερεμέτης Δημήτριος
Σιδηράδη Δανάη
Σιώπη Άννυ
Σκαρμούτσος Κωνσταντίνος
Σκιαδάς Άγγελος
Σπήλιου Μελίνα
Σταΐου Μάρα
Συρτάρη Χριστιάννα
Σχοινάς Χρήστος
Τάνης Δημήτρης
Τερκενλής Πέτρος
Τζήκα Μαρία
Τουλγαρίδου Στέλλα
Τουρνάς Αντώνης
Τρατσέλα Αντριάνα
Τριανταφυλλίδου Χριστίνα
Τρύφωνας Γιώργος
Τσαβλή Στέλλα
Τσαλιγοπούλου Άννα
Τσανίδης Σπύρος
Τσέτσος Δημήτρης
Τσιούρας Ευάγγελος
Τσιώτα Άνδρια
Τσούρμας Σπύρος
Φενδάκη Αγγελική
Φιλιούσης Βάιος
Χαλβατζάκης Αλέξανδρος
Χατζηιωάννου Δημήτρης
Χατζησωτηρίου Γιώργος
Χατζηχαραλάμπους Ναταλί
Χατζοπούλου Κωνσταντίνα
Χεκίμογλου Μαρία
Χορομίδου Αθηνά
Χριστάκη Ειρήνη
Χριστάκης Βασίλης

Δωρήστε αρχειακό υλικό

Εάν επιθυμείτε να δωρίσετε στο Ιστορικό Αρχείο της ΧΑΝΘ προσωπικό ή οικογενειακό αρχειακό υλικό σχετικό με τη ΧΑΝΘ (φωτογραφίες, επιστολές, ημερολόγια, αναμνήσεις, παλιές εκδόσεις της ΧΑΝΘ, εκθέσεις και αναφορές, πρακτικά συναντήσεων παλαιών ομίλων, κλπ), είτε στην πρωτότυπη μορφή τους είτε σε ψηφιακά/έντυπα αντίγραφα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected]

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΜΜΕ

Θέλετε να βοηθήσετε;
Εάν έχετε χρόνο και διάθεση να βοηθήσετε, πολύ θα το χαρούμε! Πείτε σε όλους τους γνωστούς και φίλους σας για την προσπάθειά μας αυτή, μέσω Facebook, Instagram, τηλεφωνημάτων ή προσωπικών συναντήσεων, οργανώστε βραδιές και ανταλλάξτε φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές σας στη ΧΑΝΘ, στις κατασκηνώσεις, στις δράσεις, στις εκδρομές της. Στείλτε μας ψηφιακά αντίγραφα των φωτογραφιών σας στη διεύθυνση [email protected] και κάντε μια ομαδική δωρεά, υλικού και χρημάτων, για να γίνουν οι αναμνήσεις αυτές μέρος του ιστορικού αρχείου της ΧΑΝΘ! Δωρίστε τα στο όνομα της σκηνής σας, των φίλων σας, της γενιάς σας, των γονέων σας, των αγαπημένων σας προσώπων ή το δικό σας. Κάθε δωρεά μετράει!
Παρακαλούμε επιλέξτε ποσό δωρεάς

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε δωρεά μέσω τραπεζικού λογαριασμού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected] και χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία:

Τράπεζα: EUROBANK
Αρ. λογαριασμού: 0026.0037.06.0201210185
SWIFT/BIC: ERBKGRAAXXX
IBAN: GR2902600370000060201210185
Δικαιούχος Λογαριασμού: ΧΑΝΘ

Η ΧΑΝΘ σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα. Εάν δεν επιθυμείτε την ανάρτηση του ονόματός σας ή τη δημοσίευση φωτογραφίας σας ή εντοπίσετε λάθος στο περιεχόμενό μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected], ώστε να προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες.

 

Ευχαριστούμε τη μεταφραστική εταιρεία

Share This