Επιλογή Σελίδας

Σήμερα είναι η πρώτη επέτειος της έναρξης του πολέμου στην Ουκρανία. Μια επέτειος θλιβερή. Ας ελπίσουμε ότι δε θα υπάρξει δεύτερη.

Από τον Τομέα Άνθρωπος και Κοινωνία της Χ.Α.Ν.Θ. θέλουμε να στείλουμε την αγκαλιά μας σε όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν από αυτόν τον πόλεμο. Σε όλους τους φίλους μας που είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΗΛΙΟΣ, στους μαθητές του ILC μας, στους συναδέλφους μας και στις οικογένειές τους και σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε προσωπικά αλλά έχουν δει τη ζωή τους να χωρίζεται στη μέση, να καταστρέφεται.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα ο ανθρωπισμός και η ειρήνη θα επικρατήσουν θριαμβευτικά και θα παραγκωνίσουν τη βία και τον παραλογισμό του πολέμου.

Στην φωτογραφία βλέπουμε ένα κομμάτι από μία βόμβα που βρήκε μία μαθήτρια μας στο σπίτι της.

 

Сьогодні перша річниця початку повномасштабної війни в Україні. Сумна річниця. Сподіваємося, що другої вже не буде.

Від імені відділу «Людина і Суспільство» YMCA міста Салоніки надсилаємо міцні обійми усім постраждалим від цієї війни. Усім нашим друзям-бенефіціарам програми Іліос, учням нашого освітнього відділу, нашим колегам і їхнім сім’ям, усім тим, з ким ми незнайомі особисто, але чиє життя відтепер розділилося на до і після.

Сподіваємося, що дуже скоро людяність та мир тріумфально переможуть насилля та абсурдність війни.

 

Share This