Επιλογή Σελίδας

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ η οποία συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση όλων των παικτών της ομάδα σημείωσε η Χ.Α.Ν.Θ.

Η Αδελφότητα επικράτησε σχετικά εύκολα  στο Paok Sports Arena με 75-52 για τον 2ο γύρο (3η αγωνιστική) του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΘ.

Η Χ.Α.Ν.Θ. μετά το πρώτο 6άλεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα, έπαιξε καταπληκτική άμυνα, και είχε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση που συνοδεύτηκε από υψηλά ποσοστά ευστοχίας. Παρά την προσπάθεια και την πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο οι παίκτες του Σωτήρη Κοκκινόπουλου έδειξαν θέληση και προσήλωση στον στόχο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά  όπως και σε όλο το τεχνικό τιμ της Χ.Α.Ν.Θ. για την προσπάθεια και την όμορφη εικόνα της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 9-15, 21-36, 37-58, 52-75

Διαιτητές: Παπαθανασίου Κ.-Κωνσταντινέλης

ΠΑΟΚ (Τζιώρας-Σταυρόπουλος): Γκιγκαούρι 2, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντινίδης 24(4), Αχτσής 7(1), Μουρίκης 2, Φελάνης, Ταχυρίδης 4, Παπαϊωάννου, Καλλιοντζής 8, Καρπούζης 3(1), Μουτίδης 2.

ΧΑΝΘ (Κοκκινόπουλος): Επαμεινώνδας 5(1), Σαρρής 22(5), Ρουκουνάκης 7(2),  Κυλαντωνίδης, Χιτικούδης 14(1), Τσιούρας, Καρακύργιος 2, Φούσιας 5(1), Ιωάννου, Σειραδάκης 10, Μυρκόπουλος 10, Καραγιάννης.

 

 

 

 

Share This