Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων

από την κοινωνική δράση 15 κοινωνικών φορέων της πόλης,

ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. που πραγματοποιήθηκε 9-17 Δεκεμβρίου 2021, ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, με την συνδιοργάνωση 15 συνολικά κοινωνικών φορέων τη πόλης. Όλη η διαδικασία συγκέντρωσης, συσκευασίας και διανομής έγινε από τους εθελοντές όλων των συνεργαζόμενων σωματείων με την τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ, καθώς η πανδημία εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τον κόσμο.

 

Συνολικά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ποσό χρημάτων συνολικής αξίας  πάνω από 10.000 τα οποία διανεμήθηκαν ως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του συσσιτίου και του οικοτροφείου που διατηρεί, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, στην Αγροτική Παιδική Φωλιά Β.Ε., στην Ιερά Μονή Παναγίας Τριλόφου, στην Πηγή Ζωής, στο συσσίτιο του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία (Ολυμπιάδος), στην εκκλησία Αγίου Χριστοφόρου Πυλαίας, στο συσσίτιο Ελληνικής Διακονίας Αστέγων Θεσσαλονίκης και του Ι.Ν. Αγίων Πάντων, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι.Μ. Ιερισσού και στο Γηροκομείο Ιερισσού, στον Ιερό Ναό της Νέας Παναγίας Θεσσαλονίκη και σε πλέον 170 ευάλωτες οικογένειες  που στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άρτος – Δράση, ο Σύνδεσμος Εθελοντών Πολιτών Αρωγή Θεσσαλονίκης, η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, ο Ιερός Ναός  Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, ο Σύλλογος Θερμαΐδες, ο Σύλλογος Πηγή Ζωής και ο Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας  και στις ευάλωτες μονογονεικές οικογένειες και οικογένειες προσφύγων που στηρίζει η Χ.Α.Ν.Θ.

 

Την κοινωνική δράση στήριξαν με προσφορές τους συμπολίτες μας αλλά και εταιρίες και SuperMarkets της πόλης και μέλη των φορέων συνδιοργανωτών: Χ.Α.Ν.Θ., Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών,  Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Αχτίδα, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, RED – Y.

 

Ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός που ανοίχτηκε για τις ανάγκες της δράσης θα παραμείνει ανοιχτός όλη την περίοδο των γιορτών προκειμένου να δοθεί συνέχεια στην δράση, καθώς οι ανάγκες συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά τις ημέρες των γιορτών. Για όσους ενδιαφέρονται στην  αιτιολογία της κατάθεσης να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη (αριθμός τηλεφώνου,  αν το επιθυμεί) καθώς και το διακριτικό λεκτικό “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΧΑΝΘ”.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

Λογαριασμός(IBAN): GR6401102170000021700224203

Κύριος δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Κωδικός Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA

Εκ μέρους όλων των φορέων ευχαριστούμε θερμά όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές και τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα!

Την ευθύνη της όλης διοργάνωσης είχε ο Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία της Χ.Α.Ν.Θ. (Τμήματα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς).

Ε:[email protected], [email protected]

Τ: 231 600 1000, εσωτ. 842

fb: https://www.facebook.com/YmcaThessalonikiSocialAction

instagram: @ymca_socialaction

Share This