Επιλογή Σελίδας

6η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗN Χ.Α.Ν.Θ.

σε συνδιοργάνωση 15 κοινωνικών φορέων

Η  δωρεά σας δεν χωρά αναβολή!

Σάββατο 9 Απριλίου 2022, 9.00πμ – 2.00μμ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΈΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Πεποίθηση μας είναι ότι η κοινωνία των πολιτών μέσα από τις κοινωνικές της δομές, όπως τα κοινωφελή σωματεία, τις εθελοντικές οργανώσεις, τις άτυπες συλλογικότητες πολιτών, πρέπει να προωθεί την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και το παράδειγμα του εθελοντή αιμοδότη.

Η προσπάθεια μας στην κατεύθυνση αυτή δεν σταματά και έτσι προγραμματίζουμε την «6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ» το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. σε συνδιοργάνωση 15 κοινωνικών φορέων όπως Χ.Α.Ν.Θ., Πηγή Ζωής, Ελληνικός Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών, ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα (Παράρτημα Θεσσαλονίκης), Θερμαΐδες, Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Αγροτική Παιδική Φωλιά ΒΕ, Αχτίδα, Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, Bloode, ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ,  RED-Y.

Η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία στη Χ.Α.Ν.Θ. είναι αφιερωμένη στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Πηγή Ζωής» που προσφέρει αίμα σε ανθρώπους που πάσχουν από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία). Θα  πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ και σύμφωνα με το ενδεδειγμένο πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τον ΕΟΔΥ ειδικά για εξορμήσεις εκτός νοσοκομείου.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Θεωρούμε ότι η προσφορά αίματος είναι η πιο ιερή φιλανθρωπική πράξη υψηλών ιδανικών και αισθημάτων προς τον συνάνθρωπό μας καθώς το  πολυτιμότερο αγαθό για τον  άνθρωπο είναι η ζωή, η οποία πολλές φορές σώζεται μόνο με ΑΙΜΑ.

Μέτρα για την ασφαλή διαδικασία της Αιμοδοσίας

Τι πρέπει να γνωρίζει ο αιμοδότης

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Τομέα Δράσης και Κοινωνικής Προσφοράς (Άνθρωπος & Κοινωνία) της Χ.Α.Ν.Θ. τηλ 231 600 1000 εσωτ. 841 & 845 και [email protected]  ή [email protected]

 

Share This