Επιλογή Σελίδας

Σε συνέχεια της επιτυχούς δράσης Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο με την συνδιοργάνωση 14 συνολικά κοινωνικών φορέων τη πόλης, για τους συμπολίτες μας που στερούνται τα βασικά είδη επιβίωσης και λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης που συνεχίζει να επιφέρει στην οικονομία η πανδημία, προχωράμε στη υλοποίηση τρίτης δράσης από 5 – 14 Απριλίου 2021.

Για την συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή τροφίμων θα ακολουθηθεί η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.

Στην δράση του Δεκεμβρίου 2020 συγκεντρώθηκαν συνολικά τρόφιμα και ποσό χρημάτων συνολικής αξίας 14.083 € τα οποία διανεμήθηκαν ως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του συσσιτίου και του οικοτροφείου που διατηρεί, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στον Ερυθρό Σταυρό,  στην Πνοή Ελπίδας, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, στην Αγροτική Παιδική Φωλιά Β.Ε., στην Ιερά Μονή Παναγίας Τριλόφου και σε πλέον 200 ευάλωτες οικογένειες  που στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άρτος – Δράση, ο Σύνδεσμος Εθελοντών Πολιτών Αρωγή Θεσσαλονίκης, η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, ο Ιερός Ναός  Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, ο Σύλλογος Θερμαίδες, ο Σύλλογος Πηγή Ζωής, οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα και στις ευάλωτες μονογονεικές οικογένειες και οικογένειες προσφύγων που στηρίζει η Χ.Α.Ν.Θ.

Την κοινωνική δράση στήριξαν με προσφορές τους συμπολίτες μας αλλά και εταιρίες και Super Markets της πόλης και μέλη των φορέων συνδιοργανωτών, ενώ περισσότεροι από 25 εθελοντές ενεργοποιήθηκαν σε όλες τις φάσεις διεξαγωγής της.

Σας καλούμε να στηρίξετε την νέα μας δράση Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. είτε με δωρεές τροφίμων είτε με χρηματική δωρεά στον  Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοιχτεί  για τον σκοπό της δράσης με το διακριτικό λεκτικό “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.”.

(Ο λογαριασμός Τραπέζης είναι  ήδη  ενεργός  για τις δωρεές σας από σήμερα προκειμένου να οργανωθεί εγκαίρως η αγορά, συσκευασία και διανομή τροφίμων)

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Λογαριασμός(IBAN): GR6401102170000021700224203

Κύριος δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Κωδικός Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA

Τα τρόφιμα που  συγκεντρώνουμε είναι :

λάδι, αλεύρι για όλες τις χρήσεις, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, φακές, κόκκινη σάλτσα, μακαρόνια, ρύζι, κριθαράκι, μπισκότα, κονσέρβες (πχ. τόνο, σαρδέλες).

Η παράδοση τροφίμων από  ιδιώτες θα γίνεται από 5 – 14 Απριλίου , τις καθημερινές ΔΕ-ΣΑ 10πμ – 2 μμ στις εγκαταστάσεις της  Χ.Α.Ν.Θ.

Τρόφιμα μπορούν να παραδίδονται και στο Παράρτημα της Χ.Α.Ν.Θ. στην Καλαμαριά ΔΕ-ΠΕ 9πμ – 2 μμ. Η Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς, βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμαριάς στην οδό Μουρουζήδων 12. Τηλ. επικοινωνίας 2310454700, 2316001000, εσωτ. 0210, 0211, 0212, e-mail: [email protected]

Παρακαλούμε για την καλύτερη διοργάνωση της δράσης  δηλώστε την  πρόθεση συμμετοχή σας  και τον τρόπο συμμετοχής στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα :  https://forms.gle/LcijQ9cbbboGXPy58

Πληροφορίες για τη κοινωνική δράση στην ιστοσελίδα Χ.Α.Ν.Θ, www.ymca.gr και στο [email protected] και [email protected]

 

Τομέας Άνθρωπος & Κοινωνία

[email protected]

2316001000 (0884,0894)

Like us on Facebook!

Follow us on Instagram!

Share This