Επιλογή Σελίδας

Για την Χ.Α.Ν.Θ. μπάσκετ σημαίνει παιχνίδι, διασκέδαση, νέες φιλίες και εμπειρίες μοναδικές. Το «ταξίδι» της σεζόν 2020-21 έχει αρχίσει για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές της Χ.Α.Ν.Θ. ενώ παράλληλα οι εγγραφές για παιδιά (αγόρια και κορίτσια)γεννημένα από το 2006 ως το 2015 συνεχίζονται.

Ένα team καταξιωμένων προπονητών με επικεφαλής τον Νίκο Κεραμέα σε συνδυασμό με τις άρτιες αθλητικές μας εγκαταστάσεις εγγυώνται την επιτυχία του μπασκετικού προγράμματος της Χ.Α.Ν.Θ.

«Η ανθρώπινη προσέγγιση στα παιδιά αποτελεί το θεμέλιο της προσπάθειας μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τους αθλητές να προκόψουν όχι μόνο εντός αλλά κι εκτός γηπέδων. Με αυτή την νοοτροπία πορεύεται δεκαετίες και δεκαετίες η Χ.Α.Ν.Θ. που θυμίζουμε πως είναι η ομάδα στην οποία πρωτοπαίχτηκε το μπάσκετ στην Ελλάδα» εξηγεί ο Νίκος Κεραμέας.

«Βασική αρχή του προγράμματος της Χ.Α.Ν.Θ. είναι πως ακολουθούμε την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες. Η αθλητική μας κουλτούρα είναι επίσης συγκεκριμένη καθώς εστιάζουμε στην ισόπλευρη ανάπτυξη και άσκηση σώματος , ψυχής και πνεύματος», λέει από την πλευρά του ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών της Χ.Α.Ν.Θ. Νίκος Σερέτης.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. αφορούν παιδιά (αγόρια-κορίτσια) γεννημένα από το 2006 ως το 2015. Πληροφορίες: 2316001000(εσωτερικό 0810-11-12) και 6976533074([email protected]).

Share This