Επιλογή Σελίδας

Το καταπληκτικό σερί των επιτυχιών συνεχίζεται για το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ.

Δυο εβδομάδες περίπου μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο Ομαδικό Νεανίδων, η αθλήτρια της ΧΑΝΘ Λεμονιά Γκαϊντατζή αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδος Κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην όμορφη πόλη της Ορεστιάδας σε απλό , διπλό με συμπαίκτρια την Καζάκου Ζωή (ΟΑ Χανίων) και μικτό με συμπαίκτη τον Κατσαπρακάκη Μάριο (ΑΕ Αθηνάς Μαγκουφάνας).

Η αθλήτρια  Γκαϊντατζή Λεμονιά απέδωσε εξαιρετικό πινγκ πονγκ αγωνιζόμενη  με πάθος κι αστείρευτη ψυχική δύναμη κερδίζοντας το χειροκρότημα για την υπερπροσπάθειά της. 

Μια ημέρα πριν οι κορασίδες της ΧΑΝΘ και πιο συγκεκριμένα οι:  Γιάγκου Γεωργία – Γκαϊντατζή Λεμονιά – Γιάγκου Θεοδώρα – Τσιάλη Χρυσούλα – Τζενίδη Χριστίνα , με προπονήτρια την Ευτυχία Περρή, οδήγησαν τη ΧΑΝΘ στη 2η θέση πανελληνίως στο Ομαδικό κορασίδων και διεκδίκησαν την πρώτη θέση στο βάθρο, σ’ έναν συναρπαστικό και αμφίρροπο τελικό, όπου και ηττήθηκαν με σκορ 3-2 από την ομάδα των Χανίων. 

«Αισθανόμαστε περήφανοι για τις μεγάλες αυτές διακρίσεις  του τμήματος  Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Πίσω από κάθε μετάλλιο κρύβεται σκληρή δουλειά, ταλέντο, θυσίες και μεγάλη υποστήριξη από προπονητές, γονείς και παράγοντες. Συγχαρητήρια σε όλους», δήλωσε ο Διευθυντής Αθλητισμού της Χ.Α.Ν.Θ. Δημήτρης Καραΐσκος.

«Οι αθλήτριές μας έχουν κίνητρο, καλή ψυχολογία αλλά και ικανότητες. Απέδειξαν πως μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο, να διεκδικούν, να κατακτούν μετάλλια και να συναγωνίζονται με επιτυχία ταλαντούχους αθλητές σε πανελλήνιο επίπεδο. Συγχαρητήρια σε όλους για την μαχητικότητα και τις επιτυχίες», δήλωσε η προπονήτρια της ΧΑΝΘ Ευτυχία Περρή.  

 

Share This